Škorpion - godišnji horoskop 22.10. 2020. – 22.10. 2021.

Škorpion - godišnji horoskop 22.10. 2020. – 22.10. 2021.© www.profimedia.hr

Sretan ti rođendan, strastvena Škorpionko! Ove godine tražit ćeš unutarnji mir i sigurnost u privatnom i obiteljskom životu

Nakon što je proširio tvoj način razmišljanja, obogatio ideje i pomogao ti naučiti nove vještine, kao i transformirati stavove, sretni Jupiter ulazi u tvoje polje doma i obitelji u drugoj polovici prosinca, zajedno s ozbiljnim i discipliniranim Saturnom. Tražit ćeš unutarnji mir i sigurnost u privatnom i obiteljskom životu.

Moguće je da ćeš steći nekretninu ili useliti u novi dom ili se posvetiti preuređenje postojećeg. Najugodnije ćeš se osjećati kod kuće okružena najbližima, koji će ti pružiti najveću podršku i ljubav. Odnos s roditeljima je također dobar, a kroz njih možeš ostvariti i neku korist. Ovo je odličan period za "pustiti korijene", a posebno ćeš osjetiti i unutarnji mir.
 
Po čemu su Škorpioni posebni

Škorpionom vladaju dva moćna planeta - Pluton (moderni vladar) i Mars (drevni vladar). Svoje prave osjećaje skrivaš pred svima, osim u društvu najintimnijih prijatelja. Kroz stoljeća, Škorpion je povezivan s tri različita bića: najpoznatiji je upravo škorpion, ali tu su i orao te mitski Feniks, ptica koja izgara u vatri, a zatim se ponovo rađa iz pepela. Sva tri te dobro opisuju. Kao škorpion, imaš bodlju kojom ubadaš, prevari li te netko. Orao ima sposobnost uzdizanja u visine i obrušavanja u dubinu. Kao i Feniksu, može ti se dogoditi razorno iskustvo, nakon čega se podižeš i započinješ novi život. Sposobnost regeneracije i transformacije je najfascinantnija sposobnost Škorpiona.

Tvoj idealni partner mora biti lojalan, pun ljubavi, inteligentan i emocionalno siguran. Mnogi Škorpioni skrivaju svoju jaku seksualnost, čak i od sebe. Svjesno ili ne, ovu energiju usmjeravaju na rad, ideju, obitelj ili religiju. Iako znaš biti strašna izda li te netko, izrazito si odana onima koje voliš. Strast ti je drugo ime: biti u tvojoj blizini je izrazito uzbudljivo!

Rođeni u 1. dekadi (23.10.-2.11.): Moderni vladar ove dekade je Pluton, a onaj drevni je Mars. Imaš ogromnu snagu volje, sadržajnost i unutarnje rezerve. Iako te može privlačiti okultno i misteriozno, često takve interese držiš tajnima. Ove godine trebaš riješiti najvažnije odnose i donijeti mir i stabilnost u kućni život. Ključni pojmovi: snažna, čvrste volje, odlučna.

Rođeni u 2. dekadi (3.-12.11.): Moderni vladar ove dekade je Neptun, a drevni je Sunce. Neptun ti daje osjećajnost i sklonost natprirodnom. Od Sunca dobivaš ambiciju, vitalnost i autoritet. Može doći do promjena u osobnom životu jer ti je potreban unutarnji mir, bez obzira hoćeš li to postići sređivanjem važne veze ili odlaskom iz nje. Uvijek budi vjerna sebi i svojim vrijednostima. Ključni pojmovi: idealistična, privlačna, maštovita.

Rođeni u 3. dekadi (13.-22.11.): Vladari ove dekade su Mjesec i Venera. Kreativna si, osjetljiva, romantična i sklona promjenama raspoloženja. Ispunjenje možeš naći kroz ljubav (ne nužno u seksualnom smislu) ili radu na nečem plemenitom, npr. za dobrobit životinja ili sličnom idealu. Odnosi i veze mogu biti problematični, naročito ako druge uzimaš zdravo za gotovo. Ključni pojmovi: perceptivna, ljubazna, plemenita.

 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
irija
  • 22.10.2020 15:22:31
  • Bodova: 51059
  • Prijavi
Dobre prognoze.