Šest znakova koji u ljubavi uvijek pristaju na manje nego što zaslužuju

Šest znakova koji u ljubavi uvijek pristaju na manje nego što zaslužuju© www.profimedia.hr

Kada pristaneš na manje nego što zaslužuješ, ne samo da odustaješ od prave ljubavi, već odustaješ od sebe i svoje sreće

Od najranije dobi uči nas se da se nikad ne zadovoljimo manjim od onog što zaslužujemo kad je riječ o vezama, a opet, mnogi ljudi to svejedno uvijek čine. Što to ljude tjera da pristanu na manje u ljubavi? 
Kad si slobodna, često postoji pritisak okoline da si nekako zakazala jer nisi u vezi, a sve je gore što si starija. To je, naravno, zastarjeli način razmišljanja - ideja da je svaki odnos bolji nego nikakav - ideja je koja nije samo uskogrudna, nego i nezdrava.

Ponekad možeš biti u vezi i u tome nema ništa posebno loše, ali ako te veza (ili brak) jednostavno ne uzbuđuje ili se osjećaš kao da stagniraš, onda je to loša stvar. Nijedna veza neće zauvijek biti u fazi medenog mjeseca i sve zahtijevaju puno (obostranog) truda, ali ako samo prolaziš kroz život misleći da nikad nećeš pronaći ništa bolje, to nije dobro za tebe, tvog partnera, ili sam odnos.

Stvari se prirodno ne poboljšavaju samo zato što mi to želimo. Moramo imati neku iskru na temelju koje ćemo napredovati, potencijal i sposobnost poduzimanja akcije. Kada pristaneš na manje nego što zaslužuješ, ne samo da odustaješ od prave ljubavi, već odustaješ od sebe i svoje sreće.

Postoje slučajevi kada to činimo, ali možda odbijamo priznati ili to radimo nesvjesno. Svoje osjećaje nesreće, nezadovoljstva i dosade potiskujemo prema dolje, ne želeći se suočiti s istinom. Kažemo si da svaka veza ima uspona i padova i da je sada tvoja samo u zastoju, a da će s vremenom postati bolja. 

Svi vrijedimo više od toga da se zadovoljimo s manje od onog što zaslužujemo, pa ako dobro pogledaš svoju vezu i ona ne zapravo ne zadovoljava tvoje standarde, znaj da nema srama biti solo, zapravo je puno bolje biti solo nego biti u sporoj smrti osrednje veze.

Provjeri pripadaš li jednom od šest horoskopskih znakova koji u vezama uvijek pristaju na manje nego što zapravo zaslužuju:
 
RAK

Postoje trenuci kada Rak ima puno sumnji u sebe i počinje vjerovati da ne može učiniti ništa bolje od onoga što već ima. Govore sami sebi da je njihova veza u redu i da većina veza nije toliko uzbudljiva, ali duboko u sebi znaju da žele još, samo se boje što bi se moglo dogoditi ako zapravo odu.

Rakovi su u životu imali dovoljno boli, radije ne bi ponovno htjeli biti povrijeđeni, ali ne shvaćaju da si zapravo nanose veću štetu, a time i bol, ne tražeći više za sebe.
 
 
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2