Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Saznali smo nove trendove za vjenčanja u 2019. godini!

Saznali smo nove trendove za vjenčanja u 2019. godini!

Kakav tip vjenčanja, cvijeće, hrana.. i druge sitnice će parovi birati u narednoj godini?

Mladenka u bijelom, brdo cvijeća i kolača, savršeno organizirana zabava, veseli i zadovoljni gosti…san svake mladenke koja počinje s organizacijom svojega vjenčanja. Većina nas ni približno ne zna koliko je velik zapravo projekt zvan vjenčanje. Sve dok sami ne počnemo s organizacijom istog.

Ako počinjete s planiranjem vjenčanja, onda bi bilo dobro da se upoznate i sa svjetskim trendovima koji se sve više udaljuju od klasičnih vjenčanja u dvoranama. Vjenčanja u dvoranama su "out", kao i klasične ručkovi i večere, a i trend boja se promijenio...

Iskreno, nama sve što će biti popularno po pitanju vjenčanja zaista sviđa, a što si mislite o ovim trendovima s nama podijelite u komentarima...
 
Shabby-chic, bohemski i rustikalni stil ali i elegancija i drama

Iako se to nekima možda neće dopasti ali u idućoj godini klasične sale i dvorane više neće biti in. Sada se traže novi drugačiji prostori koji odskaču od klasike, a jedan od važnijih zahtjeva je otvoreni prostor, po mogućnosti u prirodi.

Rustikalni štih s ručno izrađenim dekoracijama od prirodnih materijala, posebice drva i granja, boho pomalo neurednim cvjetnim aranžmanima, lanterne, svijeće, perlice i sitne lampice posvuda samo su neki od trendova.
 


S druge strane bit će parova koji će tražiti jedinstvene lokacije za vjenčanje koje su dramatične i high fashion – to su obično povijesne zgrade (najčešće art deco ili industrijske) koje su savršena pozadina za spektakularne fotografije, najčešće s art deco ili industrijskim štihom.

Još jedan od trendova za iduću godinu, kad su lokacije u pitanju, su maleni luksuzni boutique hoteli (i imanja koja se zakupe) s predivnim dvorištima i vrtovima – koji spajaju i zabavu na otvorenom, ali i u veoma lijepo uređenom, elegantnom unutarnjem prostoru.
 


1/6
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 26.10.2018 9:25:33
  • Bodova: 50708
  • Prijavi
Lijepo, ali previse guzve, draze mi je u cetvero.
malikekoserk1
  • 25.10.2018 14:45:44
  • Bodova: 21813
  • Prijavi
WOW predivno , sve je kao bajka.