Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Savršeni partneri: Ovi znakovi poznati su kao najbolji muževi horoskopa

Savršeni partneri: Ovi znakovi poznati su kao najbolji muževi horoskopa© Unsplash

Muškarci u ovim horoskopskim znakovima svojim su partnericama istovremeno najbolji prijatelji, strastveni ljubavnici i idealni muževi

Ono što žene žele u svojim dugoročnim vezama razlikuje se od onoga što muškarci žele, a većina tih želja stvara se u nama od djetinjstva, bilo da ta učenja dolaze od naših roditelja, naših baka i djedova ili društva općenito. Ono što čini 'savršenog muža' je istovremeno pojedinačno i univerzalno.
Bez obzira vjeruješ li u astrologiju ili ne, ona nam može puno toga otkriti o ljudskom karakteru, pa tako i o osobnosti naših partnera. 

Naravno, to ne znači da je svaka riječ 100 posto istinita, ali cjelokupno značenje često se preklapa sa stvarnošću, a iako iznimke uvijek postoje - muškarci u ovim horoskopskim znakovima slove kao 'najbolji materijal za brak'.

 
Bik

Muškarci u znaku Bika za svoje partnerice su poput savršenstva. Ako su sigurni u pravu osobu, spremni su za predanost do zadnjeg daha.

Bik je uvijek tu kao ravnopravni supružnik, bilo da je u pitanju kuhanje večere, čišćenje kuće, obavljanje kupovine ili briga o djeci. Budi sigurna da će takav muškarac učiniti doslovno sve kako bi stvorio mir, ugodnost i sreću za svoju bolju polovicu, ali i cijelu obitelj
 
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 18.4.2020 22:38:07
  • Bodova: 40060
  • Prijavi
Eto,propustila.