Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ribe 'otplivaju' od stresne situacije, a Rakovi se povlače u sebe: Kako se koji znak nosi sa stresom?

Ribe 'otplivaju' od stresne situacije, a Rakovi se povlače u sebe: Kako se koji znak nosi sa stresom?© Pexels

U svijetu 'novog normalnog' svatko drugačije reagira na stresne situacije, pa se tako i svaki horoskopski znak drugačije nosi sa stresom

U vrijeme 'novog normalnog', kada žongliramo s obavezama i uz to se pokušavamo brinuti o svojem fizičkom i psihičkom zdravlju te karijeri i financijama, sve to može dovesti do stresa i tjeskobe.
 
I dok je normalno ponekad se prepustiti osjećaju neizvjesnosti, prema zvijezdama postoje različiti načini kako reagiramo na stres ovisno o našem horoskopskom znaku. Primjerice, Ovan u stresnim situacijama izdaje naređenja, dok Ribe "plivaju" što dalje od problema. 

U promijenjenom svijetu u kojem se svi mi trenutno nalazimo, i sa stresom koji je neminovna posljedica, otkrij kako koji horoskopski znak reagira na stresne situacije te kako se možeš što bolje prilagoditi ovoj novoj situaciji.

 
Ovan

Sposobni Ovan živi za izazov - ustvari, ovo je horoskopski znak kojem najveću prepreku predstavlja nepostojanje izazova. Ako ne možeš preuzeti inicijativu ili pronaći rješenje, to često rezultira nakupljanjem napetosti. Ovnovi su odlučni, ali impulzivni, a sa stresom se suočavaju tako da preuzmu vodeći položaj i izdaju naređenja, a imaju tendenciju osjećati se sigurnijima kada su samostalni. Ovaj znak je neustrašiv; ako miran i sabran preuzme vodstvo u krizi, svi drugi će ga slijediti. Čvrsto vjerovanje u sebe i Ovnova spremnost da pomogne svima, osvojit će sve oko njega.  


via Tenor
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 2.6.2020 9:42:07
  • Bodova: 59343
  • Prijavi
Sve više mi odgovaraju karakteristike podznaka..
tikica-
  • 1.6.2020 20:52:11
  • Bodova: 44320
  • Prijavi
Drama Queen.