Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ribe - godišnji horoskop 19.2.2019. - 19.2.2020.

Ribe - godišnji horoskop 19.2.2019. - 19.2.2020.

Sretni Jupiter daje vam energiju i entuzijazam za započinjanje velikih projekata

Sretan rođendan, tajanstvene Ribe! Vaša prognoza počinje u ambicioznom tonu, s Jupiterom u Strijelcu, vašoj zoni karijere i postignuća. Sretni Jupiter daje vam energiju i entuzijazam za započinjanje velikih projekata i njihovo uspješno dovršavanje. Ovaj tranzit traje do 2. prosinca, kad ulazi u znak Jarca, što vam daje dovoljno vremena za uspješni dovršetak barem jednog važnog posla koji pokazuju vaše jedinstvene sposobnosti.


 
Po čemu su Ribe posebne

Ribama vlada predivni, misteriozni, magloviti planet Neptun. Kao rođena romantičarka, vi ste receptivna, maštovita, intuitivna, prilagodljiva i idealistički nastrojena. Imate eteričnu, duhovnu auru koja privlači ljude koji vole tajne. Lojalni ste i nesebični prema osobama koje volite i svakome kome vjerujete. No ako vas netko izda, izbacit ćete ga iz svog života bez da se okrenete. Fokusirate se na unutarnje kvalitete druge osobe, umjesto na one vanjske. Stupite li u brak, izaberite partnera koji razumije vaše promjene raspoloženja i koji će voljeti ono što zaista jeste.

Rođeni u 1. dekadi (20. - 28/29.2.): Moderni vladar ove kade i Neptun, a onaj drevni je Saturn. Neptun vam daje duboku duhovnost, onu koja ne mora podrazumijevati i formalne religiozne veze. Saturn vam daje sposobnost unošenja reda i strukture u vaše želje i ambicije. Uspjeh možete ostvariti u znanosti, umjetnosti, istraživanjima, podučavanju ili kemiji. Ove godine, usavršite svoje najbolje osobine i sposobnosti. Ključni pojmovi: ozbiljni, osjetljivi, impresivni.

Rođeni u 2. dekadi (1.-10.3.): Moderni vladar je Mjesec, a onaj drevni je Jupiter. S naglašenim Mjesecom i Jupiterom u vašoj astrološkoj karti, sposobni ste postaviti maštovite ciljeve i dovesti ih do ostvarenja. U stanju ste inspirirati druge ljude da učine ono najbolje što mogu, što vas čini dobrim vođom. Više ste privatna osoba po prirodi i izbjegavate konflikte i konfrontacije. Ove godine, možete postati utjecajni u svojoj profesiji ili zajednici. Ključni pojmovi: ekspanzivni, znatiželjni, učinkoviti.

Rođeni u 3. dekadi (11.-20.3.): Moderni vladar je Pluton a onaj drevni je Mars. Uz ovako snažna dva planeta u vašem životu, imate nevjerojatnu unutarnju snagu, dinamičnu energiju i izdržljivost. Naići ćete na izazove u životu, ali ništa što ne možete svladati. Ove godine, budite otvoreni za nove prilike i mogućnost selidbe. Ključni pojmovi: radišni, privlačni, inventivni.
1/4


 
Komentari
+2