Recept za toksičnu vezu: Ovo su najgori parovi horoskopa

Recept za toksičnu vezu: Ovo su najgori parovi horoskopa© www.profimedia.hr

Neki znakovi jednostavno ne mogu biti zajedno. Teško će naći zajednički jezik, no ako im slučajno uspije, to bi mogla biti ljubav za cijeli život

Mnogo smo čule o toksičnim vezama, no nismo sigurne što ih točno uzrokuje. Možda je to jedna problematična osoba koja unosi negativnost u vezu, možda su se partneri jednostavno sreli u pogrešno vrijeme, a možda je kriva i kombinacija razloga. Ne postoji točno objašnjenje, no kada su u pitanju horoskopski znakovi, znamo odakle možemo početi.

Ako vjerujemo u sudbinu zapisanu u zvijezdama, onda nekim ljudima jednostavno nije suđeno. Najbolji prijatelji mogu postati toksični partneri ako spadaju u neku od ovih nespojivih kombinacija. Posebne karakteristike određenih horoskopskih znakova toliko su različite i nepomirljive, da su jednostavno one krivac za propale veze.

Bez brige, ovo ne znači nužno da je sve propalo ako se zaljubiš u jedan od ''zabranjenih'' znakova. Kada se nađeš u jednoj od ovih kombinacija potrebno je mnogo više truda, razumijevanja i kompromisa, no parovi koji uspiju premašiti ove razlike i naći zajednički jezik mogu postati jači od svih drugih kompatibilnih parova.
 
Ovan i Škorpion

Ova dva znaka u početku će osjetiti pravi vatromet emocija, no veza će jako brzo pregorjeti. I jednim i drugim znakom vlada Mars, što znači da su i jedan i drugi izrazito vatreni, strastveni, i vole se natjecati. Škorpionima i ovnicama (ili obratno) u početku će se činiti da je njihova veza pravi detoks od njihovog prijašnjeg života i ranijih ljubavi, no jednom kada toksičnost njihovog odnosa izađe na vidjelo teško da će moći popraviti situaciju. Oba su znaka vrlo inatljiva i oba teško pristaju na kompromise, stoga se njihovi ciljevi u vezi mogu opisati kao ''sve ili ništa''.

 
1/5
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2