Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Rak- godišnji horoskop 21.6. 2020.- 21.6. 2021.

Rak- godišnji horoskop 21.6. 2020.- 21.6. 2021.© www.profimedia.hr

Promjene, dobre prilike i nekoliko prepreka čekaju na putu, no zadržavanjem mira imaš priliku i za rast

Sretan rođendan, Račice! Ova izazovna godina traži od svih veliko snalaženje i prilagodbu promjenama, ali time pruža i priliku za transformaciju i prihvaćanje novog puta i metoda. 

Tvoja prognoza počinje u periodu retrogradnog hoda brojnih planeta, ali još važnija je pomrčina Sunca na prvi dan tvoje nove godine, baš na 1. stupnju Raka: ovo je zadnja u seriji pomrčina koje pokazuju novi smjer u boljem razumijevanju potreba u vezama i osjećaju neovisnosti. I Merkur je retrogradan u tvom znaku (od 18.6.), pa ćeš biti u fazi introspekcije sve do prvih desetak dana srpnja. Ne donosi nikakve važne odluke u tom periodu.

Po čemu su Rakovi posebni

Ti si osoba mnogih raspoloženja. Tvoj znak, kojim vlada Mjesec, povezan je s domom i obitelji. Simbol tvog znaka je rak, koji je stidljiv po prirodi, ali može i vrlo agresivno koristiti svoja kliješta. Tvrd oklop štiti njegovo mekano, ranjivo tijelo. Kad se osjetiš ugroženom, povlačiš se. Potpuno sigurno se osjećaš tek kad imaš sigurno skrovište u domu iz kojeg djeluješ. Kao što i Mjesec mijenja izgled dok prolazi nebom, tako je i s tvojim raspoloženjem.

U najboljem izdanju si lukava, uporna, intuitivna, zaštitnički nastrojena i voliš sigurnost. U onoj drugoj varijanti znaš biti promjenljivog raspoloženja, posesivna i manipulativna. Odlučiš li se za brak, izaberi partnera koji je strastven, dobro zaposlen i koji će se znati nositi s tvojim promjenama raspoloženja.

Rođeni u 1. dekadi (21.6.-1.7.): Mjesec je naročito snažan u tvojoj karti jer vlada Rakovima i ovom dekadom. Senzibilna si, uporna, lako se uvrijediš te si osjetljiva na okolinu. Uspjeh ostvaruješ kroz marljiv rad na postizanju ciljeva. Dobra si u poslovima koji uključuju rad s javnošću. Ove godine se trebaš fokusirati na smanjenje financijskih obaveza. Ključni pojmovi: osjetljiva, svestrana, kreativna.

Rođeni u 2. dekadi (2.-11.7.): Merkur i Pluton su veoma jaki u tvom horoskopu. Pluton intenzivira osjećaje i želje pa te čini prilično tajnovitima. Merkur pomaže u komunikaciji s različitim ljudima. Ove godine eliminiraj sve suvišno u svojoj glavi, ali i iz doma. Koristi mudro svoje talente i resurse kako bi se s godinama fizički i financijski osjećala bolje. Ključni pojmovi: pametna, snažna, radoznala.

Rođeni u 3. dekadi (12.-22.7.): Mjesec i Neptun imaju poseban značaj za tebe. Ti si najviše sklona idealizmu i duhovnosti od sve djece Mjeseca. Potreban ti je miran kućni život temeljen na ljubavi kako bi bila sretna. Prioritet su ti ljubav, komfor i sigurnost. Ove godine, izađi iz bilo kojeg odnosa koji nikamo ne vodi. Ključni pojmovi: analitična, duhovna, intuitivna.

1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2