Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Rad od kuće: 10 savjeta koji će ti pomoći održati rutinu

Rad od kuće: 10 savjeta koji će ti pomoći održati rutinu© Unsplash

Postavljanje pravila i granica za sebe je ključno za uspješan rad od kuće

Iako mogućnost rada od kuće može biti privilegija, ovih dana kada je zbog pandemije koronavirusom sve više ljudi svoja uobičajena radna mjesta zamijenilo s kućnim uredom, ali i kućnom izolacijom -  ta privilegija lako se može pretvoriti u veliki izazov pun nedostataka. 
Jedan dan ćeš se možda moći stvarno zadubiti i riješiti svoje radne obaveze, a već drugi bi se mogla osjećati nemotivirano, usamljeno i izolirano, a možda i klaustrofobično, posebno ako nemaš balkon ili dvorište, a s obzirom na situaciju, moraš biti kod kuće. 

Dakle, bez obzira je li ovih dana tvoje radno mjesto kuhinja i kuhinjski stol ili imaš radnu sobu, postavljanje pravila i granica za sebe je ključno za uspješan rad od kuće. Ako si jedna od onih koji se bore s održavanjem rutine, produktivnosti i motivacijom, izdvojile smo nekoliko savjeta i trikova koji će to promijeniti. 
 
Čisto radno okruženje

"Zasebni 'kućni ured' je idealna opcija, ali nije potrebna, odnosno obavezna za uspješan rad od kuće", rekla je za Popsugar Jane Miller, osnivačica JaneKnows.com, stranice koja pruža savjete o karijeri. "Vaš kuhinjski stol može biti itekako dobra opcija, ali svakako se pobrinite da prostor u kojem radite bude čist i uredan, dakle, ako je riječ o kuhinji - operite posuđe i neka radne površine budu uvijek čiste i uredne za vrijeme vašeg radnog vremena." 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli natalia (@nataskalia)

 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 25.3.2020 20:25:03
  • Bodova: 140001
  • Prijavi
Posljednjih skoro pet godina radim "od kuće" , nije mi se ništa promijenilo osim evo sada kada se zbog virusa preporuča ne izlaziti van ....