Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Prva hrvatska tvornica parfema traži modele

Prva hrvatska tvornica parfema traži modele

Casting najavljen za 3. prosinca

Prva hrvatska tvornica parfema Experience luxury perfumes iz Čakovca traži modele koji će biti zaštitna lica za njihove parfeme. U potrazi su podjednako za ženskim kao i muškim modelima.
U izboru modela pomoći će im modni stilist Neven Ciganović te partneri Glitter, Players, Foto studio Martinez, Botique Paradiso i frizerski salon Iva.
Oni će pomoći modelima da se na castingu pokažu u najboljem izdanju.

Prijave za casting zainteresirani mogu ispuniti u sjedištu tvrtke u Čakovcu na adresi Trg Eugena Kvaternika ili prijavom na brojeve telefona 040/500 800 odnosno 091/27 10 888, zaključno do 2. prosinca. Casting će biti održan dan kasnije, 3. prosinca s početkom u 10 sati u sjedištu tvrtke u Čakovcu.

Parfemi za svaki karakter

Experience luxury perfumes je hrvatski brand parfema čiji mirisi sadržavaju najfinije i posebno odabrane sastojke. Paleta njihovih parfema toliko je bogata da će svaka osobnost, svaki karakter moći odabrati upravo onaj koji mu najviše odgovara.
Svaki Experience parfem detaljno je ispitan i testiran, pa svaki miris posjeduje analizu kvalitete koja je na najvišem mogućem nivou. Vrhunski standardi ne odnose se samo na parfeme, već i na ambalažu.
Bočice u kojima se nalaze parfemi posebno su kreirane za Experience parfeme ne bi mirisi dobili i besprijekoran vizualni identitet.

  

Jedini proizvođač čistih parfema u Europi

Experience luxury perfumes je registrirani zaštitni znak tvrtke Essentia d.o.o. iz Čakovca koja se bavi isključivo proizvodnjom čistih parfema, te je zapravo jedini proizvođač čistih parfema u Europi.
Kao što nam je poznato, prema svjetskim klasifikacijama na tržištu je moguće pronaći toaletne vode (eau de toilette) koje u sebi sadrže do 11% esencijalnih ulja, te parfemske vode (eau de perfume) koje u sebi sadrže od 12 – 18 % esencijalnih ulja.
Experience parfemi sadrže čak 25% esencijalnih ulja, te prema svjetskoj klasifikaciji spadaju u čiste parfeme.
Valja naglasiti da su u suradnji s vrhunskim stručnjacima jedini u svijetu uspjeli proizvesti prvi parfem sa 25% esencije za muškarce. Upravo ovih dana na tržište je plasiran parfem iz njihove proizvodnje za poznatog stilistu Nevena Ciganovića pod nazivom Plastic (za muškarce) i Silicone Kiss (za žene).

Najbolji poklon

Experience parfemi kvalitetom i dugotrajnošću mirisa zrače iznimnom luksuznošću, te su najbolji mogući poklon.

 


 


Tvrtka Essentia d.o.o proizvodi vlastiti brand parfema, a osobita je i po tome što je jedina u Hrvatskoj koja može proizvesti brand za treće osobe ili za već postojeće brandove koji žele proširiti paletu proizvoda.
Više o paleti Experience parfema, gdje ih se i kako može nabaviti, ali i druge podrobnosti saznajte na njihovoj web adresi www.experience.com.hr

 
Komentari
+2
 
alope
 • 30.11.2011 21:33:09
 • Bodova: 8036
 • Prijavi
Jel moraš biti zgodan ili moraš dobro mirisati da upadneš. Ak je ovo drugo, onda imam šanse :))
reki
 • 27.11.2011 22:25:47
 • Bodova: 215
 • Prijavi
odlična akcija i kampanja, ali budući da živim daleko od Čakovca, nisam u mogućnosti doći na casting
evelyn
 • 26.11.2011 22:30:54
 • Bodova: 12
 • Prijavi
Kolika je dobna granica za prijavu?
cosmo_as_style
 • 26.11.2011 0:59:11
 • Bodova: 4
 • Prijavi
super stvar, ali kako se ja iz Splita mogu prijaviti :///