Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Pripreme za vjenčanje: prva pomoć u odabiru savršenih pozivnica za vjenčanje

Pripreme za vjenčanje: prva pomoć u odabiru savršenih pozivnica za vjenčanje

Sve više pažnje posvećuje se pozivnicama, koje ostaju trajna uspomena gostima

Pripreme za vjenčanje nekome predstavljaju pravi užitak i s guštom planiraju sve što zahtijeva ovaj pomalo stresan period prije samog vjenčanja, dok drugi muku muče s odabirom boja, detalja, dekoracija, svjetlosnih rješenja, glazbe i slično.

Jedan od najvažnijih dijelova procesa pripremanja vjenčanja su i pozivnice kojima se pridaje sve veća pozornost. To može biti i zato što su vizualne komunikacije unutar digitalnog svijeta zadnjih godina dobile na popularnosti i razvitkom tehnologije postavile neke sasvim nove standarde sastavljanja poziva za vaš najvažniji dan.

Ako su pozivnice za svadbenu svečanost i vama jedan od vrlo važnih detalja, svakako savjetujemo da dobro razmislite što točno želite, kako vam kasnije ne bi bilo žao. Postoji nekoliko faktora za kojima se potrebno voditi prilikom odabira pozivnica za vjenčanje.
DIMENZIJE I DIZAJN


 
Za početak je najvažnije da odaberete dimenzije koje vam najviše odgovaraju. One su bitne zbog samog izgleda pozivnice. Hoće li ona biti duguljasta, pravokutnih linija, pravilnog kvadratnog oblika ili nešto treće, to ovisi samo i isključivo o vašim željama. Kako biste krenuli u osmišljavanje detalja, prvo odaberite željeni oblik. Uz to razmislite hoće li se pozivnica preklapati ili biti u jednom komadu, s omotnicom ili bez nje ili će imati cijeli set detalja unutar omotnice kao što je trend u posljednje vrijeme.
 
1/4
 
Komentari
+2
 
dukija
  • 13.1.2019 19:39:32
  • Bodova: 18469
  • Prijavi
Na mom nedavnom vjenčanju je sve bilo crveno-srebreno jer crvenu obožavam. Crvena je ipak boja ljubavi, meni osobno jako draga pa sam se odlučila za nju. Kod crvene treba dobro paziti da ne ispadne neukusno pa sam je ja "razbila" sa srebrenom i baš je bio pun pogodak. Što se tiče organizacije vjenčanja, samo treba početi na vrijeme i sve se stigne. Mislim da su žene možda previše opterećene odabirom dekoracije pa zaborave što je taj dan najvažnije, a to ste vas dvoje. Ja sam se udala u second hand vjenčanici koju sam pronašla na rasprodaji u nekom "lijevom" salonu vjenčanica za 1000kuna i bila sam prezadovoljna s njom. Na vjenčanju se nisam nikad bolje provela, bili smo toliko opušteni tako da je provod baš bio nezaboravan. Samo ću vam reći da sam vjenčanicu iskidala tokom večeri u sali, uništila dvoje cipele, al nikad nisam bila sretnija.