Pobjeđuju u ljubavi: Ovo su najkompatibilniji parovi u horoskopu

Pobjeđuju u ljubavi: Ovo su najkompatibilniji parovi u horoskopu© Profimedia.hr

Postoje parovi u astrologiji koji se najbolje slažu i jedan u drugome potiču ono najbolje

Pitaš se je li vaša ljubavna priča zapisana u zvijezdama ili možda astrologija misli da niste jedno za drugo? Kako objašnjavaju astrolozi,  parovi koji stoje suprotno jedan od drugoga na astrološkoj karti nazivaju se polaritetima, što znači da su različiti, ali u tome leži potencijal za dinamičku kompatibilnost i kvalitetne veze - bilo prijateljske ili ljubavne. 
 


Oni također ističu da svaki znak može imati sretan ljubavni život s bilo kojim drugim znakom, ali ovi parovi imaju iznimno veliki potencijal da stvore kvalitetnu vezu punu ljubavi. via Giphy

Ovan & Vaga

Ljubav između vatrenog Ovna i zračne Vage bit će prava vatra ako su oboje spremni učiti na vlastitim greškama i cijeniti jedno drugo.  

Svaki znak ima planet čija energija utječe na njegovo ponašanje - neovisni Mars utječe na Ovna, a skladna Venera vlada Vagom i zato su astrolozi uvjereni kako ovo udruživanje može pružiti ravnotežu između autonomije i povezanosti te kako taj odnos može napredovati. Vaga može pomoći Ovnu da postane angažiraniji i pažljiviji u zajednici, dok će Ovan povremeno podsjećati Vagu da će sve biti u redu i da će brinuti za nju.


via Giphy
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2