Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Pet malih stvari koje možeš učiniti želiš li biti sretnija na poslu

Pet malih stvari koje možeš učiniti želiš li biti sretnija na poslu© Unsplash

U nekoliko koraka do većeg zadovoljstva na radnom mjestu

Svatko od nas trebao bi težiti pronalaženju radnog mjesta na kojem ćemo se osjećati zadovoljno, ispunjeno i sretno. Nažalost, u stvarnom životu često je situacija puno drugačija, a mnogo je onih koji su svojim poslom nezadovoljni.
 
S obzirom na to da na poslu provodimo veći dio svog vremena, vrlo je važno da se u tom aspektu života dobro osjećamo jer to uvelike utječe na naše zadovoljstvo općenito.  
Ako ti je tvoj posao izvor frustracija i svaki dan odbrojavaš sate do kraja radnog vremena, onda bi se možda trebala zapitati ima li smisla nastaviti takvu karijeru. Kronično nezadovoljstvo poslom odraziti će se na sve ostale segmente u tvom životu i dovesti te do anksioznosti i depresije.
 
Za početak, probaj promijeniti svoju perspektivu jer ponekad nas čak i posao koji volimo može iscrpiti. Možda ti se u ovom trenutku to čini nemoguće, no postoje određeni koraci koje možeš poduzeti želiš li biti sretnija na svom radnom mjestu, a otkrivamo ih u nastavku.
 
Foto: Unsplash
 
 
Započni svoj dan na pravi način

Studije su pokazale da to kako ćeš započeti svoje jutro može uvelike utjecati na tvoju sreću i performanse tijekom dana. Primjerice, probudiš li se loše volje te se u strci spremaš za posao,  vrlo je vjerojatno da će ti cijeli dan biti ludnica. Umjesto toga, navij budilicu na vrijeme kako bi ujutro prije odlaska na posao imala dovoljno vremena za sve svoje rituale poput meditacije, tuširanja, zdravog doručka, itd. Ukratko, dokazano je da se ljudi koji pozitivno započinju svoj dan osjećaju bolje i zadovoljnije na svom radnom mjestu.

 
 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 22.1.2020 22:08:47
  • Bodova: 56150
  • Prijavi
Zar nije neki dan bio članak sa sličnim ili istim naslovom?