Ovi znakovi su potpuna suprotnost, ali imaju neobjašnjivu kemiju

Ovi znakovi su potpuna suprotnost, ali imaju neobjašnjivu kemiju© www.profimedia.hr

Iako se može činiti kao da nikad nećete imati ništa zajedničko, upravo te međusobne razlike mogu ojačati vaš odnos

Privlače li se suprotnosti? Vjerujemo da to ponekad zaista može biti slučaj. No isto tako vjerujemo da odnos s osobom koja ti je nevjerojatno slična može stvoriti zaista čvrstu vezu. Kao što se kaže - sve ima svoje prednosti i nedostatke.

Međutim, prema astrologiji, na našu osobnost snažno utječu naši horoskopski znakovi. Te urođene osobnosti također igraju ulogu u našoj cjelokupnoj kompatibilnosti znakova u horoskopu i koga smatramo privlačnim - a ponekad je ta osoba naša potpuna suprotnost.

I prije nego što potpuno odbaciš ideju o vezi sa znakom koji je potpuna suprotnost tvojem, pogledaš li malo detaljnije astrologiju, ta suprotnost mogla bi biti najbolja stvar za vaš odnos. 

Naravno, može se činiti kao da nikad nećete imati ništa zajedničko, ali te međusobne razlike zapravo mogu ojačati vaš odnos. Da bismo to dokazali, evo nekoliko parova u horoskopu koji su potpuna suprotnost, ali privlače jedni druge kao ludi.
 
OVAN I VAGA

Ovan i Vaga mogu se činiti jednostavno previše drugačiji jedan od drugoga. Oboje ih pokreću različite stvari koje se smatraju savršenim podudaranjem, a opet, oni su u jednu ruku savršen par. Njihove razlike su ono zbog čega su tako sjajan par. Oboje su možda malo tvrdoglavi i ponekad se mogu svađati do prekosutra, ali oboje su također glavni šarmeri, stoga šarm definitivno neće izostati u ovom odnosu.

Ima nešto uzbudljivo u riziku i zabavi, a kad zajedno povežeš vatreni i zračni znak, ove energije pojačavaju uzbuđenje. Osim toga, Ovnovi mogu Vagu naučiti da se povremeno opusti, a da se pritom ne osjeća krivom ili iscrpljenom. S druge strane, Vaga može naučiti Ovna da se bori pošteno i da bude razumniji u životnim očekivanjima.
   
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
Reana
  • 4.6.2020 6:05:54
  • Bodova: 19566
  • Prijavi
Slažem se sa tiki, ni mene lav.
tikica-
  • 3.6.2020 20:17:16
  • Bodova: 50604
  • Prijavi
Ne slažem se.Nikad me nijedan vodenjak nije privlačio.