Ovi slavni frajeri rođeni u znaku Bika, pravi su melem i odmor za oči

Ovi slavni frajeri rođeni u znaku Bika, pravi su melem i odmor za oči© www.profimedia.hr

Za muškarce rođene u znaku Bika kaže se da su džentlmeni, ili barem uspijevaju ostaviti takav dojam

Prodoran pogled i vrlo muževan izgled glavne su karakteristike tipičnog Bika. Muškarci rođeni u ovom zemljanom znaku pravi su džentlmeni, ili barem uspijevaju ostaviti takav dojam. Ovom znaku najteže je odoljeti jer je savršena kombinacija senzualnosti, osjećajnosti, ali istovremeno i izražene muževnosti
  
Iako je tipičan muškarac Bik ponekad svađalica i zna biti tvrdoglav i previše uporan, takve mane lako mu je oprostiti jer je neodoljiv. Čvrst je i pouzdan oslonac kada nam je to potrebno, a istovremeno dovoljno osjećajan i romantičan kada je to potrebno.

Bik je predan poslu i vrlo motiviran, ozbiljan kada je to potrebno, a često se zna šaliti na svoj račun. Može se postaviti kao gazda i odličan je vođa. U krugu prijatelj često je u centru pozornosti, ali ta mu pozicija jednostavno dođe sama i nije nametnuta. 
 
No svaka medalja ima dvije strane, pa tako i ova. Zbog svoje izražene svojeglavosti ponekad zna biti ljubomoran i posesivan, a njegova neodoljivost suprotnom spolu ga često dovodi u iskušenja nevjernosti kojima dobro odolijeva. Predan je poslu i hobijima samo kada je za to jako motiviran i teško odustaje od svog čvrstog stava. 

Ako Bik uđe u tvoj život, tamo namjerava i ostati. Tipičan muškarac Bik svaku odluku dobro će promisliti i ne vjeruje u nepotrebne rizike. Zato je odličan partner jednom kada se uspije skrasiti, a još je bolji otac. Sve ovo čini Bika najpoželjnijim životnim partnerom kojeg možeš izabrati

A da se uvjerimo u sve što smo pročitale, napravile smo listu najpoželjnijih muškaraca rođenih u znaku Bika koji više nego potvrđuju sve navedeno. 

  
Henry Cavill

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill Latinfans (@henrycavilllatinfans) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill Fan Girl (@henry_cavillfangirl_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill - Fan account (@henrycavillandwitcher) on

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 19.5.2020 14:38:03
  • Bodova: 22982
  • Prijavi
Stvarno pravi frajeri ,. Ali , uvijek ima taj ali. živjela sam s jednim bikom u horskopu i moram priznati da je bio pre, pre strašno posesivan i ljubomoran , što je i dovelo do razlaza , šteta , a stvarno su zgodni , kojeg god poznam.
tikica-
  • 19.5.2020 13:48:04
  • Bodova: 52334
  • Prijavi
Slažem se,posebno neki od njih.