Ove poznate dame rođene su u znaku Blizanca - one su inteligentne, duhovite, ali i vrlo impulzivne

Ove poznate dame rođene su u znaku Blizanca - one su inteligentne, duhovite, ali i vrlo impulzivne© Instagram

Ove žene se ne pretvaraju da su netko drugi. Samostalne su, jake i nikada zbog toga ne ispričavaju

Ovo je znak koji se može mijenjati i predstavljaju ga blizanci što nas podsjeća kako uvijek postoje dvije strane istog novčića. Blizancima vlada Merkur i zato većina ljudi rođena u ovom znaku ne voli biti 'zarobljena' samo u jednoj ulozi.

Žena u ovom znaku neprestano mijenja perspektivu i svoj identitet i uvijek će nadahnuti druge da vide dobro u svijetu.  Bez obzira radi li se o biljkama u vrtu ili o nekim čudnim stvarima koje se događaju oko njih, Blizanke će u uvijek završitii u dubokom razgovoru s potpunim strancem, učeći o ljudima oko sebe, kamo god krenule.
Uvijek mladolike, žene rođene u ovom znaku zadržavaju dječji sjaj i razigranu osobnost, unatoč stvarnoj dobi. Ali mnoge ljude oko njih to može prevariti, jer one imaju izraženu snažnu inteligenciju i uvijek su korak ispred. Poput ptičica, skaču s jedne grane na drugu i vole imati prostor za istraživanje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on


Blizanke su promjenjive i otvorene zbog čega se odlično snalaze u umjetničkim vodama i novinarstvu, a zbog svoje fleksibilne naravi sjajne su u trgovini, vožnji i timskim sportovima. Svestran, radoznao, zabavan znak rođen sa željom da iskusi sve što postoji u svijetu. Zbog toga ove žene nadahnjuju i nisu dosadne. Društvene, pričljive i ćudljive, ali mogu biti i neodlučne ili bezobrazne. Neke žene vole biti u središtu pozornosti, a druge vole tračeve. One su obično strastvene, ali opet jednostavna bića koja se uvijek upuste u avanturu ili intelektualni razgovor.

Angelina Jolie i Marilyn Monroe samo su neke od poznatih dama koje su rođene u ovom znak. U nastavku pročitaj u čemu su snažne ove žene, ali i koje se njihove mane te kako se snalaze u ljubavi i poslu.
 
Prilagodljive

Žene rođene u ovom znaku su jednostavne i prilagodljive. One su voljne pokušati bilo što barem jednom. Rado će sudjelovati u ludim planovima i tulumima. Ništa im neće upropastiti dan, samo će smisliti nešto novo. Blizanke često imaju najbolje ideje i zato su odlične prijateljice.

Marilyn Monroe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 23.5.2020 14:22:39
  • Bodova: 22982
  • Prijavi
Nisam toliko ni znala o svom znaku , baš zanimljivo.