Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ovan - godišnji horoskop 19.3.2020. - 19.3.2021.

Ovan - godišnji horoskop 19.3.2020. - 19.3.2021.© www.profimedia.hr

Sretan rođendan, sjajna Ovnice! Ulaziš u uzbudljivu novu godinu!

Promjene, dobre prilike i nekoliko izazova čekaju na tebe, ali što god da ti se nađe na putu, donijet će rast i postignuća.

U tjednu prije nego što započne ova prognoza, Saturn i Mars ulaze u tvoj sektor nada, želja i prijateljstva. Iako ti ovaj dvostruki tranzit može podići razinu energije, također može donijeti i neke čudne trenutke u tvoj život.

 
Po čemu su Ovnovi posebni

Ako si bila dovoljno sretna da se rodiš kad se Sunce nalazilo u Ovnu, bit ćeš vječno mlada, aktivna i uzbudljiva. Drugi znakovi teško prate tvoj ritam: želiš biti prva u svemu. Ovan, simbol tog znaka, predstavlja proljeće i procese novog života koji bujaju u puni cvat. Tvoja hrabrost, samopouzdanje, ambicija i predvodnički duh čina te rođenim vođom.

Kao svaki hrabri pionir, ponekad srljaš tamo gdje se i anđeli boje ići. Prva si koja uvodi nove stvari u svoj krug prijatelja. Imaš dara za započinjanje projekata, ljubav i odnose, ali ponekad gubiš interes za njih i napuštaš ih. Tvoj vladajući planet Mars daje ti energiju, hrabrost i entuzijazam, koji te čine inicijatoricom i respektabilnim suparnikom. Loša strana Ovnova je da znaju biti nemarni, tvrdoglavi, sarkastični, naporni, svadljivi i nametljivi.

Rođeni u 1. dekadi (21.- 30.3.): I moderni i drevni vladar ovog sektora Ovna je Mars. Dvostruki utjecaj Marsa daj ti energiju, entuzijazam, hrabrost, inicijativu i ogromnu snagu volje. Moraš uvijek biti svjesna svojih akcija i motiva koji stoje iza njih. Ove godine, potrebno je unijeti više reda u svoje poslovne interese i javni život. Izaberi društvo i aktivnosti koje poboljšavaju tvoju reputaciju. Ključni pojmovi: impulzivni, energični, aktivni.

Rođeni u 2. dekadi (31.3.-9.4.): Vladar ove dekade je Sunce. Snažan solarni utjecaj daje ti autoritet, žar, ambiciju, otpornost i unutarnju snagu. Sposobna si inspirirati druge ljude na pokazivanje najboljih strana. Muškarci i snažne osobe posebno su važni u tvom životu. Potreban ti je miran dom gdje se možeš opustiti i osjećati sigurnom. Ove godine, odbaci sve stvari i aktivnosti koje te sprečavaju u postizanju punog potencijala. Ključni pojmovi: samopouzdani, moćni, otporni.

Rođeni u 3. dekadi (10.-20.4.): Moderni vladar je Jupiter, a onaj drevni je bila Venera. Dva sretna planeta vladaju ovim sektorom i koriste ti u svim područjima života. Imaš snažan osjećaj časti koji ti pomaže povlačiti pozitivne poteze i odluke, ali pretjerani optimizam te često navede preuzeti previše obaveza. Budi praktična kad je riječ o tvom izgledu i izborima koje činiš. Ove godine, zadovoljstvo možeš naći kroz stvaranje mirnog kućnog života, koji te čini sretnom i sigurnom. Ključni pojmovi: iskreni, ekspanzivni, privlačni.  
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
skener
  • 20.3.2020 21:30:07
  • Bodova: 8322
  • Prijavi
Nikada lošiji godišnji horoskop nisam imala....