Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ovaj tjedan bit će najgori za tri horoskopska znaka

Ovaj tjedan bit će najgori za tri horoskopska znaka© Pexels

Uslijed velike astrološke promjene, neki horoskopski znakovi imat će malo teži tjedan nego ostali

Astrologija potpuno ovisi o perspektivi i ništa nije inherentno 'pozitivno' ili 'negativno' kada je riječ o zvijezdama. Međutim, ako pripadaš bilo kojem od sljedećih horoskopskih znakova, možda ćeš se ovaj tjedan osjećati kao da te svemir testira.

Mjesečni horoskop za svibanj 2019.

Imaj na umu da će se ovaj tjedan dogoditi velika astrološka promjena. Sezona Blizanaca počinje 21. svibnja, a Merkur - planet komunikacije i misaonog procesa - ulazi u Blizance kasnije istog dana. To pobuđuje slobodnu energiju u kojoj su dualnost i prilagodljivost nužni za preživljavanje, a nekim znakovima ova promjena pada teže nego drugima:
 
RAK: Mogla bi se osjećati usamljeno

Ako se odjednom osjećaš osjetljivije na svoju okolinu i neusredotočeno u svakodnevnom životu, to može biti zbog činjenice da su sunce i Merkur ušli u tvoju 12. kuću duhovnosti. 

Ta energija teži tome da te natjera da žudiš za samoćom kako bi moglaš istraživati svoje unutarnje djelovanje. Međutim, ako ne nađeš vremena da se prizemljiš kroz praksu kao što je vođenje dnevnika, meditacija ili jednostavno drijemajući - možda ćeš se na neki način 'stjerati' u kut. Međutim, ti prijelazi neće utjecati na činjenicu da se Mars - planet motivacije i povjerenja - također kreće kroz tvoju prvu kuću tvoje sušine, to u tebi pobuđuje snažnu želju da se dokažeš.
 
1/3


 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 22.5.2019 8:34:15
  • Bodova: 47281
  • Prijavi
Zato ja jesam..Rakovi su ovdje prvi na popisu..
oprezna
  • 21.5.2019 18:42:12
  • Bodova: 130814
  • Prijavi
Ah sva sreća , nema me u ova tri