Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Otvoren sajam Dani hrvatskog luksuza

Otvoren sajam Dani hrvatskog luksuza

Sajam na kojem će se pokazati vrijednost hrvatskih proizvoda

Danas je u splitskom hotelu Le Meridien Lav svečano otvoren sajam „Dani hrvatskog luksuza“ na kojem će po prvi put odabrani hrvatski proizvođači predstaviti svoje vrhunske proizvode. Projekt „Dani hrvatskog luksuza“ je edukativno-turističko-gospodarskog karaktera, a osnovni mu je cilj osvijestiti hrvatsku javnost o vrijednosti hrvatskog proizvoda.

Tijekom ovog trodnevnog sajma proizvođači Hippy garden, Ledenko, Tomić vina, draguljar Josip Gojun, Požgaj namještaj s linijom Versetto, zlatarna i draguljarnica Križek, Aromateka, Ulola, Dean Dex, Nikel kozmetika, Breza dizajnerski namještaj, Saplun, Niana, Data-dekor, Vitron, Marko kavijar, Regeneracija dizajnerska izrada tepiha, Coral shop Hvar, Galko, Lapibus, Perković- luksuzne rakije i Bodren će kroz neobične i kreativne izvedbe predstaviti svoje proizvode koji su hrvatskoj javnosti relativno nepoznati, dok je u inozemstvu potražnja za njima vrlo velika.

„Svi izlagači na ovom sajmu svoj su inozemni ugled stekli napornim i ustrajnim radom. Želja nam je i da unutar hrvatskih granica poraste svijest o bogatstvu, različitosti i kvaliteti hrvatskih proizvoda“, rekla je prilikom svečanog otvorenja gđa Marija Rajić Dujić, organizatorica sajma.

Sajam ima i svoj humanitarni karakter pa će svaki izvođač izdvojiti dio svojeg asortimana za akciju koja će se održati na završnoj svečanosti u nedjelju, a na kojoj će se prikupljati novčana sredstva za školovanje djece iz sirotišta nakon navršene 18. godine života.

Sajam je otvoren za posjetitelje u petak do 22 h, u subotu od 10- 21 h, a u nedjelju od 10-20 h. Cijena ulaznice za sajam iznosi 50 kn, a svaki će posjetitelj imati priliku sudjelovati i u Nagradnom fondu. Sretni dobitnici će, osim novčanih nagrada, biti nagrađeni i proizvodima izlagača te wellnes paketima. Organizatori Dana hrvatskog luksuza su Klub poduzetnika i obrt „Frka“.

 
Komentari
+2