#ostanidoma i pošalji partneru tekst romantične pjesme prema njegovom horoskopskom znaku

#ostanidoma i pošalji partneru tekst romantične pjesme prema njegovom horoskopskom znaku© www.profimedia.hr

Zbog pandemije koronavirusa moramo se prilagoditi i pokazivati ljubav na malo drugačije načine. Pa zašto to ne bismo napravile slanjem ljubavnih stihova?

U trenutnoj situaciji, s kojom smo svi suočeni, dosta parova nema tu sreću da se može vidjeti svaki dan ili se jednostavno zagrliti i poljubiti. Pandemija koronavirusa 'donijela' nam je socijalnu distancu, ali i izolaciju u vlastitim domovima. Moguće je da ne živite zajedno, možda niste ni u istom gradu, a možda jedan od vas mora ići svaki dan na posao kako bi mi svi mogli koliko-toliko normalno živjeti.


via Giphy

Korona nam još nije uzela, a niti će moći, izražavanje ljubavi prema svojim bližnjima ali i glazbu koja nam sada pomaže da što lakše prebrodimo novonastalu situaciju.  I zato smo pronašle romantični tekst za svaki horoskopski znak. Ako želite da vaš partner zna da mislite na njega ili se malo zabaviti, pogledajte koja pjesma je idealna za koji znak i raspirite ponovno strast - makar na daljinu. A ako imate još neki prijedlog, napišite nam u komentarima.
 
 
OVAN: Camila Cabello 'Shameless'

U ovom trenutku, ja sam besramna, vrištim punim plućima za tobom, ne bojim se to priznati!Ovi stihovi Camile Cabello o tome da ste apsolutno "besramni" kada je ljubav u pitanju oborit će s nogu vašeg Ovna. 
1/12


 
Komentari
+2
 
tonksss
  • 1.4.2020 12:56:46
  • Bodova: 7893
  • Prijavi
Haha baš fora
tikica-
  • 31.3.2020 21:29:09
  • Bodova: 52334
  • Prijavi
Rado bih,ali nemam šanse.