#ostanidoma i pogledaj kako je ova stilistica svog dečka u izolaciji pretvorila u princezu Leiu i Amy Winehouse

#ostanidoma i pogledaj kako je ova stilistica svog dečka u izolaciji pretvorila u princezu Leiu i Amy Winehouse© Instagram/heidileeoley

Zbog koronavirusa Heidi je morala privremeno zatvoriti frizerski salon. Nedostaju joj njezini klijenti, ali je zato Geoff tu kako bi je oraspoložio - kao i nas

COVID-19 natjerao je Heidi Lee Oley iz Atlante da privremeno zatvori frizerski salon. Ista situacija je, nažalost, i u Hrvatskoj i nadamo se da ćemo se svi moći što prije vratiti na svoja radna mjesta. I ne ostati bez njih.
  Heidi i njezin dečko Geoff tako trenutačno borave u obiteljskoj kući na sjeveru Georgije kako bi bili što dalje od grada. "Ne izlazimo iz kuće, samo zbog hrane, što je jako različito od gradskog života na koji smo navikli, ali to je ono što treba učiniti kako bi se krivulja zaraženih poravnala", rekla je za Bored Panda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Lee Oley (@heidileeoley) on


Heidi ne nedostaju samo kolege, već i njezini klijenti. Međutim, ona i dalje gotovo svakodnevno radi s jednim od njih: svojim dečkom. Njegova kosa je zapravo ono što je privuklo Heidinu pažnju kada su se prvi put upoznali prije dvije godine. 

Nakon što je objavila prvu fotku njihova zajedničkog eksperimenta u karanteni, odmah je postala viralna. "Znala sam da ću biti bez posla tjednima, a možda i mjesecima. Pa kad je bio za računalom, počela sam mu uvijati kosu i rekla mu da ću mu napraviti styling kao da je George Washington."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Lee Oley (@heidileeoley) on


Fotografije je prvotno objavila na Facebooku u frizerskim grupa i reakcije su bile pozitivne pa je nastavila. "Naša je profesija, kao i mnoge ostale, u tom nekom međuprostoru, nemamo klijenata, nemamo plaće, mnogi su samozaposleni. Željela sam biti mali tračak svjetlosti u sjeni neizvjesnosti naše industrije."

Geoff je softverski inženjer, a Haidi mu je otkako su u vezi plela pletenice dok je radio za računalom
 "Ima odličnu kosu za stiliziranje. Meni je zabavno, a on voli kad mu diram kosu, tako da smo oboje zadovoljni", kaže Haidi dodajući da imaju toliko zamolbi za nove lookove da neće ostati  bez ideja još dugo. Jedva čekamo vidjeti što su još napravili, a u galeriji pogledaj što su smislili do sad:
 
Princeza Geoffrey i Baby Yoda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess Geoffrey & baby yoda

A post shared by Heidi Lee Oley (@heidileeoley) on

 
 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 28.3.2020 8:08:26
  • Bodova: 52334
  • Prijavi
Otkačeni su.