Osjećaš se usamljeno ovih dana? Donosimo super savjete koji ti mogu pomoći

Osjećaš se usamljeno ovih dana? Donosimo super savjete koji ti mogu pomoći© Unsplash

I dalje možeš biti dio zajednice, čak i ako radiš od doma

Već mjesec dana cijeli se svijet nalazi u karanteni i svi već polako postajemo nestrpljivi i s nadom iščekujemo povratak normalnom životu. Mnogi su prisiljeni raditi od doma, što nije uvijek lako niti jednostavno, osobito ne ako imaš klince i ostale ukućane koji te ometaju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)


Ipak, koliko god ti se rad od doma činio izazovan, postoje određeni trikovi koji ti mogu olakšati cijelu tu situaciju. Pronađi rutinu koja će ti odgovarati i uz koju ćeš se osjećati produktivno.
 
Mnogima nedostaju prijatelji, kolege s posla i odnosi s ljudima općenito. Ono što je pritom važno napomenuti je da i dalje možeš biti dio zajednice, čak i ako radiš od doma. Nekoliko odličnih savjeta koji ti pritom mogu pomoći donosimo u nastavku.
 

Foto: Instagram, Unsplash
 
 
Pridruži se grupama na društvenim mrežama

Želiš li osjetiti ono zajedništvo ili pripadnost grupi, pronađi zanimljive grupe na Facebooku i pridruži im se, sudjeluj u zajedničkim raspravama, dijeli koristan sadržaj… Možeš kreirati posebnu grupu za kolege s posla i na taj način možete komunicirati te pomagati jedni drugima dok radite od doma.
 


 
 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 18.4.2020 11:16:08
  • Bodova: 50342
  • Prijavi
Super savjeti čitam,šetam,vježbam i družim se na ženi.