Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Organiziraj najbolju djevojačku ikad!

Organiziraj najbolju djevojačku ikad!© Depositphotos

Dobar plan je ključan za nezaboravnu djevojačku večer

Djevojačka večer jedna je od najboljih zabava kojima mi žene možemo prisustovati, naravno sve dotle dok je dobro organizirana. Ako te zapala dužnost kume pa moraš sama, ili s prijateljicama, organizirati djevojačku večer za tebi jako dragu osobu koja samo što nije zaplovila u bračnu luku - ovo je tekst za tebe.

Ako nemaš nikakvog iskustva u takvim stvarima, treba ti dobar plan kako sve organizirati. Kako ne bismo duljili s uvodom, evo nekoliko dragocjenih savjeta koji će ti sigurno olakšati život.
Saznaj običaje

Svaka sredina ima svoje običaje što se tiče djevojačke večeri, a koje možeš saznati od prijateljica, kolegica i poznanica koje su već organizirale djevojačku večer. Naime ti običaji su vrlo važni jer određuju koliko novaca će biti utrošeno na djevojačku, tko će proslavu platiti, hoćete li joj kupiti poklon, što će se jesti, piti i općenito na koji način će se slaviti, te tko mora osigurati prostor. Dakle, ova prva točka je definitivno ključna što se tiče početka organizacije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea (@_leiichy) on

1/7
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 10.2.2019 14:52:29
  • Bodova: 21757
  • Prijavi
Zgodne ideje , pa moram priznati dvije djevojačke večeri ću pamtiti do kraja života , ludo i nezaboravno , a bile su na najjednostavniji način.
lejdi
  • 10.2.2019 0:12:51
  • Bodova: 23521
  • Prijavi
Najgore djevojačke su mi ona pretjerivanja na vilama s bazenom...I običaj kod nas da se troškovi dijele među uzvanicama. Koliko znam, trošak je na kumi.Osobno najbolja djevojačka na kojoj sam bila je bila u burger baru i kasnije izlazak do zore.