Oprez - brutalno iskreno: Apsolutno najgora osobina svakog horoskopskog znaka

Oprez - brutalno iskreno: Apsolutno najgora osobina svakog horoskopskog znaka© Unsplash

Želiš znati što zaista nije u redu s tobom? Evo što otkriva horoskop

Bez nepotrebnog uvoda, bacimo se odmah na stvar: Danas ti donosimo teške činjenice o negativnim osobinama svakog horoskopskog znaka, i to one najgore ili drugim riječima: što prema horoskopu 'nije u redu' s tobom.
E sad, mogle bismo te polako i blago uvesti u svijet tvojih pogrešaka, ali svi znamo da je najveći razlog čitanja bilo kojeg horoskopa - čista zabava

Istina je da svi imamo određene nedostatke, odnosno mane, a vrijede li baš ove spomenute za tebe, uvijek ih možeš pripisati astrologiji i utješiti se da si jednostavno žrtva svog horoskopskog znaka. A sad kad znaš da je krivac sama astrologija, u nastavku otkrij koje su tvoje mane zapisane u zvijezdama. 

 
OVAN

Naporna si, arogantna i defenzivna. Da, ratnica si, ali ona koja stvara velike probleme ako ne dobije ono što želi. A da i ne spominjemo kako postoji samo jedno mišljenje koje vrijedi poštovati i to je tvoje, jer ti si Ovan, a to znači da si uvijek u pravu.

Ti si najodlučniji znak zodijaka i hodati ćeš preko svega i svakoga kako bi stigla tamo gdje želiš doći. Ono što nije u redu s tobom je to što zaista misliš da si uvijek u pravu - bez ikakvih sumnji.
 
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 13.5.2020 20:04:39
  • Bodova: 50948
  • Prijavi
Ma da? Čista glupost.