Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Održan Westgate Press Day

Održan Westgate Press Day

Westgate Shopping City je povodom 9. rođendana ugostio predstavnike novinara kojima su se obratili gospodin Otto Barić, direktor Trgovačkog centra Zagreb (Westgate Shopping City), i gospodin Denis Čupić, direktor F.O. / Grupe (tvrtka kojoj je povjereno upravljanje Westgateom).
 
Na Press Dayu održanom u srijedu navečer, Denis Čupić i Otto Barić poslali su jasnu poruku: Westgate Shopping City se revitalizira, otvaraju se nove trgovine i restorani te zabavni sadržaji. Među najvećim novostima istaknuto je otvaranje dječjeg kina Kid’s World i kuglane Rock’n’Bowl. U proteklim tjednima u Westgateu su svoja vrata otvorili brend obuće ShoeSelection, home decor trgovina Percasa, Vistini Ottica je doživjela rebranding, a ovaj tjedan se otvara trgovina Tedi, i to u obliku flagship storea, odnosno njihove najveće trgovine u Hrvatskoj, te knjižara AB Bookshop.
 
I gastronomska ponuda Westgatea je obogaćena te AliKebaba otvara svoj restoran u Westgateu, a otvaraju se i novi restorani u dječjoj igraonici, novi burger shop, kao i ugostiteljski objekti - caffe barovi.
 
“Prije šest mjeseci smo preuzeli ovaj odgovoran posao i u dogovoru s danas isključivim vlasnikom smo napravili koncept revitalizacije Westgatea”, istaknuo je Otto Barić. "Angažirali smo gospodina Čupića i njegovu tvrtku koji su zaduženi za operativno upravljanje Centrom, a sve u svemu - dosadašnje brojke posjećenosti Centra i potrošnje nam pokazuju da idemo u dobrom smjeru.”
 
Denis Čupić iz F.O. / Grupe predstavio je nove trgovine, ugostiteljske objekte i zabavne sadržaje te se osvrnuo na prve promjene koje su napravljene: “Centar je do sada imao komunikaciju da je Westgate centar visoke mode i zagrebački centar. Mi smo se od prvog dana nakon preuzimanja okrenuli obitelji kao našem najvećem potrošaču, i stanovnicima područja oko Westgatea - sjeverozapadu Zagreba, Zaprešiću, Samoboru, Krapini, Zagorju… Ta područja imaju dobru platežnu moć, ali nemaju sadržaja, a s izmjenom gastronomije u Centru, otvaranjem dječjeg kina i kuglane - Centar postaje središnje mjesto zabave i shoppinga za cijelu obitelj", rekao je Denis Čupić.
 
Na Westgate Press Dayu je također istaknuto da su troškovi tekućeg poslovanja Westgate Shopping Cityja smanjeni, mnogi dobavljači promijenjeni, a u nabavi je danas pravilo da se ide kod konačnog ponuđača. Denis Čupić je dodao i: "Naše aktivnosti revitalizacije Centra su prepoznate i od strane naših zakupaca. Razgovarali smo sa svim zakupoprimcima, izložili im naše planove za budućnost, a ključni zakupoprimci su i produljili svoje ugovore”.
 
Rođendanska proslava, koja je bila povod ovom okupljanju, održat će se od 9. do 11. studenog s velikim koncert popularne Lidije Bačić Lille i brojnim zabavnim događanjima.
 
Prvi hrvatski YouTube crtani film je izašao produkcije F.O. / Grupe i vanjske kreativne agencije, a predstavio ga je Denis Čupić. Crtani film s poznatom pjesmom “Lepe ti je Zagorje zelene” je moguće pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=seepMl0Gv2M.
 


 
Komentari
+2
 
dzavrtnik
  • 21.11.2018 17:10:26
  • Bodova: 154
  • Prijavi
Pohvala otvaranju novih trgovina. Ipak, nedostaju nam trgovine i u centru Zagreba.Lijepo je posjetiti Westgate, svaki novi brand u ponudi je dobrodošao.Žao mi je što su neke trgovine zatvorene ili premještene u druge centre.