Od volana do metalik sjaja: Pronašle smo domaći brend koji ima IT komade za ljetnu sezonu

Od volana do metalik sjaja: Pronašle smo domaći brend koji ima IT komade za ljetnu sezonu© issa

Ne moramo više tražiti s kojim komadima odjeće upotpuniti svoju ljetnu garderobu - pronašli smo sve što nam treba u domaćem brendu Issa

Jedva smo dočekale ponovne slobodne šetnje u lepršavim i prozračnim ljetnim haljinicama, a sada znamo i gdje ih nabaviti – domaći brend Issa ima doista prekrasne modele. More volana, kariranog uzorka, veselih boja i laganih materijala čine brend Issa shopping odredištem za ovu ljetnu sezonu, a mi smo odlučile saznati tko je zaslužan za stvaranje kreacija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISSA by Lea Ilic (@issabyleailic)

 
Razgovarale smo tako s Leom Jurišić Ilić, kreativkom i dizajnericom koja je 2018. započela ovu modnu priču te nas od tada ne prestaje oduševljavati stilom koji stvara.
 
„Iako je brend nastao 2018. godine, priča je počela od najranijih dana mog djetinjstva dok sam još kao djevojčica crtala i prekrajala haljine za svoje lutkice. U svemu tome mi je pomagala i baka kod koje sam provodila ljeta na otoku Visu . Samo ime brenda vuče otočke korijene tako da je ISSA označila temelj mog brenda i moju budućnost“, započinje nam pričati Lea koja inspiraciju za svoja mala modna remek-djela crpi iz svakodnevnog života, ljudi i svoje okoline.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISSA by Lea Ilic (@issabyleailic)

 
Stil Issa brenda karakterizira romantični štih koji ponekad blago koketira s retro estetikom, a ponekad je pak posve suvremen. Spoj elegancije, vintagea i neočekivanih komada u metalik bojama oduševio je mnoge, a s obzirom na to da se svaki Issa komad može nositi na drugačiji način i uz drugačiji styling to nas uopće ne čudi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISSA by Lea Ilic (@issabyleailic)

 
Spojila sam eleganciju i metalik komade tako da to sve skupa formira outfit koji različite žene mogu nositi na različite načine. Djevojke i dame to mogu kombinirati na tenisice i salonke za dnevnu kavu ili poslovne prilike. Mislim da je multifunkcionalnost nešto sto je privuklo moje klijentice da se uvijek vraćaju“, govori nam Lea.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISSA by Lea Ilic (@issabyleailic)

 
U ponudi brenda se tako mogu pronaći ljetne karirane haljine različitih dužina i boja, lepršave haljine od čipke, haljine i hlačice od metalik materijala koji zrači suvremenošću, ali i karirana odijela i kratke kompletiće u pin-up stilu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISSA by Lea Ilic (@issabyleailic)

 
„Moj kreativni proces stvaranja u pravilu nikad ne prestaje. Svoje ideje prenosim na papir i zato je sastavni dio moje torbice blokić u kojem uvijek nešto skiciram. Veliki sam perfekcionist tako da od početne skice do gotovog komada odjeće može proći i po nekoliko dana dok u potpunosti ne budem zadovoljna dobivenim proizvodom“, objašnjava ova dizajnerica koja napominje da su joj zapravo neiscrpna inspiracija uvijek jednostavno – žene.
 
„Sam brend je napravljen i namijenjen hrabrim ženama koje vjeruju u sebe i ne boje se odstupiti u masi te pokazati svoju jedinstvenost“, zaključuje Lea.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISSA by Lea Ilic (@issabyleailic)

 
Upravo to što Issa komadi odišu jedinstvenošću, unikatnim dizajnom i velikim šarmom čini ih vrlo popularnima, a trenutno se najviše nose haljine s naglašenim rukavima, one drapirane i žarkih boja. No, kao što Lea napominje, pri odabiru kreacije za sebe najbitnije je slušati vlastiti ukus kako bi finalni styling bio odraz karaktera žene. Tek kada u svoju modnu kombinaciju unesemo nešto posebno, jedinstveno i nama drago osjećat ćemo se lijepo i ugodno u svakoj prilici.
 
Iako se na tržištu može pronaći mnogo sličnih brendova i proizvoda, prema Leinim riječima ono što izdvaja Issa brend iz mase je unikatnost na kojoj se temelji cijeli koncept brenda.
 
„Mislim da gdje god i u kojoj god prilici se pojavi, ISSA žena neće ostati nezapažena“, kaže nam ova dizajnerica koja je posljednjih mjeseci, za vrijeme trajanja korona krize i karantene, crtala i stvarala nove kreacije ubrzanim tempom pa je osmislila cijelu novu kolekciju koja će uskoro ugledati svjetlo dana – a mi joj se već sada veselimo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISSA by Lea Ilic (@issabyleailic)

 
Komentari
+2
 
marija12369
  • 7.7.2020 21:33:06
  • Bodova: 18402
  • Prijavi
Nisu mi lijepe.Ali su sve stale na jednu stranicu,i nije trebalo listati-pohvale ! !