Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Od djeveruše koja želi ukrasti mladoženju do javljanja na mobitel usred ceremonije: Vjenčanja iz noćne more

Od djeveruše koja želi ukrasti mladoženju do javljanja na mobitel usred ceremonije: Vjenčanja iz noćne more© Unsplash

Pronašle smo deset priča, od kojih neke zvuče kao zapleti iz romantičnih komedija - mladoženja kasni, mladenka se ne pojavljuje, a djeveruša pokušava "ukrasti" tek oženjenog mladoženju. Imaš li ti takvih iskustava s vjenčanjima?

Vjenčanje je jedan od najposebnijih i najuzbudljivijih trenutaka u životu svakog para i svi se nadaju da će imati vjenčanje kao iz bajke i bez ikakvih problema. Ali kod planiranja bilo kakvog velikog događaja, uključujući i vjenčanje, možemo očekivati da će neke stvari poći po zlu. 
 
To se dogodilo u ovih deset vjenčanjana, a ljudi koji su sudjelovali su podijelili svoje priče na internetu. Neke od njih zvuče kao zapleti iz romantičnih komedija - mladoženja kasni, mladenka se ne pojavljuje ili hoda do oltara uz zvukove vlaka u pozadini, a djeveruša pokušava "ukrasti" tek oženjenog mladoženju

Ako si već bila mladenka na vjenčanju, ili gošća ili pak sudjelovala u organizaciji, vjerojatno iz prve ruke znaš koliko toga može poći po krivu tijekom velikog dana, a ovo su samo neki od primjera. Pročitaj deset "horor" priča s vjenčanja koje nikome ne bismo poželjele da se dogode.


via Giphy

 
Djeveruša želi "ukrasti" mladoženju

Izgleda da priča koja stoji iza filma Moj dečko se ženi nije u potpunosti izmišljena. Ponekad djeveruše stvarno pokušaju ukrasti mladoženje.

"Jedna od djeveruša bila je mladoženjina bliska prijateljica. Cijelo je vjenčanje komentirala kako mu je ovo tek prvo vjenčanje i kako će ona biti njegova druga supruga. A da stvar bude najgora, bila je i udana, i to za kuma. Ostali istaknuti trenutci s vjenčanja uključuju povlačenje fotografa kako bi fotografirao samo nju i mladoženju, kao i kada je sjedila u mladoženjinom krilu i hranila ga jagodama. I jedan i drugi par još su uvijek u braku."


via Giphy
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2