Nove vruće epizode Ponosne

Nove vruće epizode Ponosne

Radnja prve online sapunice sve užarenija

Ulazimo u treći mjesec u društvu Ponosne, prve on-line sapunice, koja se objavljuje eksluzivno na portalu Žena.hr. Broj čitateljica stalno raste, usprkos velikim vrućinama, očito postoje trenuci koji su rezervirani za nove nastavke.
A kako i ne bi?
Teme poput: "Kaj se ima reći na primjer na temu 'grudi od A do Ž'?", ili nasmijavaju, ili zabavljaju.
Možda su razlog sve većem interesu snažne karizmatične žene ("...ona je političarka i vrlo moćna žena, nemoj to zaboraviti!") koje znaju kako dobiti ono što žele ("...objavite fotografije kompletno gole Izabele u svom magazinu, a ja ću preusmjeriti maksimum svog budžeta za oglašavanje na vaš račun. I to će učiniti još neki vrlo važni klijenti.")

Ponosnu čitaju i muškarci koji, možda, uživaju u slikovitim opisima ("Pa, ti si mlada, zgodna žena, plava s cicama, san svakog muškarca.", "...Sva je velika: cice, guzica, trbuh, ogromna je. I zato, to je novi skandal i nova tema u novinama, ne?")

A žene vole Ponosnu jer znaju da je najljepši dio svake ljubavne priče njen početak: "...srela sam tipa koji me totalno oborio s nogu. Ali totalno! Joj, stvarno je dobar i upravo gleda ovamo. Sad to iskoristi, spusti staklo i komuniciraj. Ako može Tom Cruise u Top gunu, onda ne  kužim di je problem?"

No, sigurno su svi našli svoj razlog i svaki je dovoljno dobar da se pridružite svima koji se na portalu Žena.hr smiju, ljute, vesele, zaljubljuju, prate političke intrige uz Ponosnu, prvu i jedinu internet sapunicu

Nemojte se obeshrabriti zato što se tek sad uključujete jer sve nastavke koje ste propustili pročitati možete ovdje.

 
Komentari
+2