Nedjeljni rituali koji će ti omogućiti uspješniji radni tjedan

Nedjeljni rituali koji će ti omogućiti uspješniji radni tjedan© Unsplash

Koja je tvoja savršena nedjeljna rutina?

Iako mnogi ne vole nedjelju zbog činjenice da je idući dan ponedjeljak, to je zapravo odlična prilika da se pripremiš za novi radni tjedan.
 
Možda i sama imaš određenu rutinu tijekom nedjelje koja uključuje gledanje Netflixa i ljenčarenje ili pak si taj dan više posvećena organizaciji. Sve ovisi o tome kako ciljeve želiš realizirati.
 
Želiš li da ti tjedan bude što uspješniji i produktivniji, ovo su neki od rituala koje bi trebala uvrstiti u svoju rutinu tijekom nedjelje.
 
Foto: Unsplash

 
Nemoj raditi ako za tim nema potrebe

Svi mi ponekad smo skloni nositi posao sa sobom doma i raditi tijekom vikenda, iako nam u većini slučajeva to nije plaćeno. Obavljanje zaostataka koje nisi stigla riješiti kroz tjedan možda ti se čini kao dobra ideja, no takav način razmišljanja mogao bi te odvesti na skroz pogrešan put i izazvati tzv. 'burnout'. Ne želiš li se u ponedjeljak osjećati iscrpljeno, onda neka ti nedjelja bude dan za odmaranje i uživanje u aktivnostima koje voliš i koje te ispunjavaju. Poslovne obaveze i zadatke obaviti ćeš u za to predviđeno vrijeme.
 

 
 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2