Ne znaš kako zavesti frajera koji ti se sviđa? Vodenjak voli izlaske s društvom, a Bik duge razgovore

Ne znaš kako zavesti frajera koji ti se sviđa? Vodenjak voli izlaske s društvom, a Bik duge razgovore© www.profimedia.hr

Već neko vrijeme sviđa ti se poznanin, ali ne znaš kako mu to pokazati? Zvijezde ti mogu pomoći da se odlučiš za najbolji prvi korak prema njegovom horoskopskom znaku

Kako zavesti muškaraca koji ti se sviđa? Trebaš li to napraviti na način na koji želiš da tebe netko zavodi? Možda si osoba koja samo ide prema onome što želi, a možda nisi toliko hrabra i radije odabireš suptilniji pristup.  Svaki horoskopski znak ima svoju osobnost kada se radi o zavođenju, to znači da ono što vrijedi za Blizanca, ne funkcionira za Vodenjaka. Ako želiš zavesti određenog muškarca, moraš razumjeti što želi od partnerice. Opet uz sve to ne smiješ zaboraviti da je najvažnije pokazati svoju osobnost.

 

via Giphy

Ne možeš očekivati da će se odnos razviti i postati više od simpatije ako nisi iskrena. Ali za početak je važno znati je muškarac koji ti se sviđa skloniji ludoj zabavi ili mirnom odlasku u kino. Evo što kažu zvijezde? 
Ovan

Muškarcu rođenom u ovom znaku sviđaju se žene koje idu prema svom cilju. Voli se dokazivati pa mu obavezno daj do znanja da ti se sviđa. Ali nemoj zaboraviti, iskrenost je ključ i nemoj mu lagati o sebi. Neće mu se svidjeti ako to otkrije.


via Giphy
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
mikica61
  • 10.6.2020 9:18:42
  • Bodova: 125845
  • Prijavi
prestara sam ja za to