Ne želiš im se zamjeriti: Pet horoskopskih znakova koji neće zaboraviti izdaju

Ne želiš im se zamjeriti: Pet horoskopskih znakova koji neće zaboraviti izdaju© Profimedia.hr

Možda će ti se činiti da su ti oprostili, ali sigurno nisu zaboravili

Uvijek postoje stvari u našim životima kojih se volimo prisjetiti i možda bismo ih željeli ponovno proživjeti. No, tu su i one negativne emocije i situacije koje bismo rado zaboravili, ali možda još uvijek osjećamo gorčinu ili nepravdu. Takve događaje bilo bi najbolje zaboraviti i potpuno izbrisati iz sjećanja.
 
Astrologija, koja ponekad dobro može opisati našu osobnost, kaže da postoje neki znakovi koji nikada ne mogu zaboraviti, čak i kada to žele. Ako se tebi dogodilo nešto loše, vrlo vjerojatno se ne želiš prisjećati toga, ali ponekad je gotovo nemoguće zaboraviti.

S druge strane, postoje i ljudi koji dodatno hrane tu svoju gorčinu i kao da se žele osjećati loše čak i kada se radi o manjim stvarima. Jednostavno ne žele oprostiti. Negativni osjećaji na kraju mogu postati otrov za osobu. Kako bismo to izbjegli možda bi bilo najbolje oprostiti, nastaviti sa životom i prisjećati se samo lijepih stvari.


via Giphy

U nastavku pogledaj popis znakova koji teško, jako teško zaboravljaju.
 

1. Škorpion

Škorpioni nikada ne zaboravljaju ako ih je netko izdao ili učinio nešto pogrešno. Zapravo, oni mogu biti prilično opsesivni kada su u pitanju izdaja ili osveta. Osjećaju jaku bol ili negativne misli svaki put kada razmišljaju o lošim događajima. Vrijeme može zacijeliti rane kod većine ljudi, ali ne i kod njih. Trebali bi se pokušati osloboditi negativnih misli kako bi im život bio ugodniji.


via Giphy
1/5
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 14.11.2020 19:57:35
  • Bodova: 54957
  • Prijavi
Nije tako loše kako sam mislila.