Najveći astro emotivci: Ovi znakovi ne mogu pobjeći od svojih osjećaja

Najveći astro emotivci: Ovi znakovi ne mogu pobjeći od svojih osjećaja© www.profimedia.hr

Osjećajni su do te mjere da im najčešće postaje izazovno raditi bilo što osim procesuirati svoje emocije

Svi imaju osjećaje, čak i ako oni nisu uvijek očigledni. Ali kad osoba kaže: "Osjećam se emotivno", nalazi se u takvom stanju da je njezine emocije imobiliziraju.
Neki ljudi osjećajni su do te mjere da im postaje izazovno raditi bilo što osim procesuirati svoje emocije. Ova vrsta emocionalnih previranja često se događa u potencijalno romantičnim situacijama u kojima je romantični interes jednostran i pri suočavanju s odbijanjem.

Netko je vrlo osjetljiv, ali ne dobiva ohrabrenje koje bi želio može postati pretjerano emotivan. Takve osobe se povlače u sebe i pokušavaju sami obraditi svoje osjećaje. 

Iako su emocije ključne za to tko smo  - mogu postati nezdrave ako eskaliraju i uzrokuju štetu, a za najemotivnije znakove u horoskopu biti 'pretjerano emotivan' je sasvim prirodno
 
RIBE

Ribe apsolutno ne mogu podnijeti bilo kakvu gnjusnost, nepravdu ili okrutnost. Kad čuju za to ili svjedoče tome, izuzetno im je teško i treba im dugo vremena da procesuiraju svoje osjećaje. 

Ne mogu ih samo zaboraviti i krenuti dalje. Ako Ribe vide nekoga koga vole da se ponaša na način koji ih uznemiruje, gotovo je nemoguće da se nastave osjećati na isti način. U mnogim slučajevima Ribe će biti toliko povrijeđene da neće moći razgovarati s osobom koja je počinila djelo koje je za njih bilo tako uvredljivo.
 
 
1/5
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
imedlobi
  • 31.8.2020 16:02:18
  • Bodova: 345
  • Prijavi
Za ribe apsolutno točno, ja kad sam povrijeđena/ uvrijeđena ne razgovaram danima s tom osobom, a ima i takvih s kojima više uopće ne razgovaram.
tikica-
  • 29.8.2020 21:29:25
  • Bodova: 52236
  • Prijavi
Ajoj,plaču.