Najpopularnije poze u seksu – jeste li ih isprobali?

Najpopularnije poze u seksu – jeste li ih isprobali?

U 2008. godini najpopularnija tema bio je seks

Kako bismo obilježili 10. obljetnicu postojanja, nastavljamo naš put kroz godine koje su oblikovale ovaj portal u ono što jest danas. Došli smo i do treće godine našeg djelovanja. Godina 2008. očito je bila poprilično  strastvena jer su teme ljubavi i seksa privlačile najviše pažnje čitateljica (i čitatelja). Osobito popularne bile su poze u seksu, tematika o kojoj nikada dosta rasprave, jer uvijek postoje novi načini i ideje kako dodatno začiniti vođenje ljubavi.

Šest poza koje ćete obožavati

 Ako govorimo o pozama u seksu, nakon nekog vremena normalno je da se ponekad zapadne u rutinu. Nema u tome ničeg lošeg, samo što može biti pomalo dosadno. Zato je ponekad potrebno unijeti malo začina u seksualni život, a što je bolje od eksperimentiranja s pozama?

Jeste li isprobali drugačiju misionarsku pozu, ples u krilu ili bermudski trokut? Ovih šest poza garantiraju užitak, otkrijte ih OVDJE!
 


Kada napraviti test na trudnoću?

Pitanje začeća nešto je što zanima mnogo žena, bilo da je riječ o iščekivanju željene prinove ili pak pomalo strepnje jer još niste spremni za ovaj veliki životni korak. Čekati izostanak mjesečnice ili napraviti test prije?

Najbolji način da testirate trudnoću je da pričekate dok vam ne izostane mjesečnica. Testovi na trudnoću koje možete nabaviti u ljekarnama onda će najbolje pokazati rezultat.
No želite li to saznati prije, postoji nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir kod odabira vremena za testiranje – saznajte ih OVDJE.
 


Izgubite masne naslage u području trbuha

Jedno od najčešćih područja gdje se kile i masne naslage nakupljaju je područje trbuha, a što je najgore kasnije se najteže riješiti upravo tog „pojasa za spašavanje“.

Muškarci i žene naslage masnoće nakupljaju na drugačiji način. Muškarcima u pravilu sve ide u područje trbuha, dok se ženama najčešće prvo nakuplja u području bokova i stražnjice. Naravno, nismo svi isti, pa ovo ne mora važiti za vas. Ono što važi za sve jest da već i mala promjena u prehrani i redovito vježbanje može učiniti zapanjujuću razliku u gubitku masnih naslaga i zategnutosti tijela.

Kako se riješiti „pojasa za spašavanje“ doznajte OVDJE.
 


Željezo i simptomi pomanjkanja željeza

Nedostatak željeza je najčešći uzrok malog broja crvenih krvnih stanica ili anemije. Žene su podložnije pomanjkanju željeza. Općenito ovo zahvaća oko 10% žena u premenopauzi, 6% žena u postmenopauzi i manje od 2% muškaraca. Zato nije čudno da je ova tema bila jedna od najčitanijih.

Osobe koje pate od pomanjkanja željeza se brzo umaraju jer im u organizmu nedostaje kisika. Bez dovoljno željeza, tjelesno gorivo se ne može pravilno sintetizirati.

Koji su simptomi, a koji uzroci pomanjkanja željeza? Tko je u rizičnoj skupini, te kako liječiti anemije? Sve o ovoj temi saznajte OVDJE.
 


Izbijelite zube kod kuće

Bez obzira jeste li pušač, pijete kavu ili naprosto želite izbijeliti svoje zube, postoji nekoliko načina da to učinite sami kod kuće. Sve mi smo vidjele desetke produkata za izbjeljivanje zubiju koji se reklamiraju, no mnogi od njih su skupi, a i često ne postignu obećane rezultate. Zato radije isprobajte ovih pet trikova za bjelije zube OVDJE.
 
Foto: jolopes -  fotolia
 
Komentari
+2
 
astoria
 • 9.5.2016 9:38:06
 • Bodova: 25884
 • Prijavi
jesu bluna,a ovo je m,ala repeticija. :)
bluna
 • 7.5.2016 18:53:48
 • Bodova: 31505
 • Prijavi
Mislim da su takve teme uglavnom popularne i poslije 2008. godine
indy
 • 7.5.2016 17:57:21
 • Bodova: 20996
 • Prijavi
Dovoljno mi je da vidim naslov i pa da ne pročtam članak i idem dalje.....
irija
 • 7.5.2016 12:48:42
 • Bodova: 50463
 • Prijavi
Sex je uvijek najpopularnija tema.