Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Najoriginalnije ideje za poklon koje će natjerati tvoju svekrvu da te zavoli

Najoriginalnije ideje za poklon koje će natjerati tvoju svekrvu da te zavoli© Instagram

Mother in law ili monster in law?

Bez obzira na to koliko si dobra (ili nisi) sa svojom svekrvom uvijek je teško pronaći poklon koji će ju iskreno razveseliti i zadovoljiti. Čak i ako je tvoja svekrva nalik onoj iz filma Monster in law gdje smo gledali kako se i pametne ljepotice kao Jennifer Lopez često muče s "zahtjevnim" svekrvama, postoje pokloni koji će otopiti njezino ponekad ledeno srce.
 Dok vjerojatno znaš točno što ćeš kupiti svojoj majci ili sestri, svekrva je poseban par vrlo zahtjevnih rukavica. Vjerujemo da ti tvoj dragi ne zna baš pomoći u odrađivanju ovog zadatka tako da sve ostaje na tebi i tvojoj mašti. 
 

via Giphy

No, bez brige, mi smo za tebe pronašle darove koji će se svidjeti i najizbirljivijim damama. Pronašle smo kreativne poklone koje si ona sama vjerojatno nikada ne bi kupila, no kao poklon će ju zasigurno razveseliti. Također smo pripazile na cijene, tako da ne moraš sve  novce potrošiti samo na ovaj poklon. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uokvireni mix obiteljskih slika u obliku srca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zašto pokloniti samo jednu uokvirenu sliku kada joj možeš pokloniti sve lijepe uspomene u obliku srca? Prikupi sve stare i nove slike koje su drage tvojoj svekrvi, te napravi ovaj nezaboravni mix najljepših uspomena koje će zasigurno odmah staviti na zid. Ne zaboravi ubaciti i neku vašu zajedničku sliku kako nikada ne bi zaboravila tko joj je pokloni ovaj pažljivi dar. Također možeš napisati i ubaciti njezine česte izreke ili najdraže citate. 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 28.9.2019 17:13:03
  • Bodova: 46798
  • Prijavi
Teško će svekrva zavoljeti snahu,bez obzira na poklone.
dynastyanii
  • 28.9.2019 10:24:36
  • Bodova: 2214
  • Prijavi
Sva sreća pa moja stvarno ne voli poklone, niti primati niti davati. Briga manje :D