Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Najnoviji trend –Zgrade diljem Hrvatske omotane u platno?

Najnoviji trend –Zgrade diljem Hrvatske omotane u platno?

Otvarajući poštanski pretinac teško je ne primjetiti gužvu koja nas ovih dana redovito dočekuje. Saldi, sale, sconto i totalna rasprodaja samo su neki od “likova” koji nas svakodnevno pokušavaju kontaktirati i skrenuti pažnju od bakinih pisama i računa zgužvanih na dnu sandučića. 
Sezona ljetnih rasprodaja je krenula pa je tako krenulo i neslužbeno natjecanje maloprodajnih lanaca u tome tko će potrošiti više papira i boje, ne bi li nas odveli putem gospodarskih zona hrvatskih gradova.

U takvom šumu informacija teško je biti vidljiv. Potrebno je ipak malo mašte i magije.
Prisjetimo se mladog čarobnjaka Harry Pottera iz knjige britanske književnice J.K. Rowling, koji je pomoću magičnog plašta postajao nevidljiv golom oku prolaznika.

Sličan plašt, ali sa suprotnim učinkom pojavio se omotan oko zgrada Emmezetinih prodajnih centara učinivši ih vidljivim čak i iz zraka. 
Prekriti vlastiti logotip svakako je zanimljiv i hrabar pristup s obzirom na ulogu koju ima u prepoznatljivosti brenda. U današnje vrijeme gospodarskih promjena i pada maloprodajnih divova, mnogi bi mogli pomisliti da je platnom prekrivena zgrada posljednji pozdrav i poziv na pražnjenje polica, no i u tom slučaju zasigurno će privući kupce željne popusta. 

Zanimljiv plašt prekrio je Emmezetin logotip sa ispisanom porukom rasprodaje, a poruka drugim maloprodajnim centrima je jasna: „Štedite papir, čuvajte okoliš, poštanske pretince prepustite pismima i razglednicama, neka kreativa zaživi!“

 
Komentari
+2
 
mikica61
  • 8.7.2018 23:18:03
  • Bodova: 117290
  • Prijavi
Nisam obraćala pozornost
vmarina
  • 7.7.2018 11:04:18
  • Bodova: 45695
  • Prijavi
odlična ideja.