Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Najglamuroznija vjenčanja s malih ekrana

Najglamuroznija vjenčanja s malih ekrana

Ove dame su sudbonosno da rekle na najljepši način


U ovoj godini smo posvjedočili mnoštvu luksuznih vjenčanja. Neka su te iznenadila, neka raznježila, a zbog nekih si i  sama počela razmišljati o velikom, profinjenom vjenčanju.

Od malena gledamo elegantna vjenčanja kao najljepši događaj u ženinom životu. Tu ideju su nam usadile sve one divne princeze i njihovi prinčevi na bijelom konju koji su im osim prekrasnog vjenčanja pružili i bezuvjetnu predanost. Sada kada si odrasla imaš malo realniju sliku o vjenčanjima i činjenici da ti ptičice i ostale šumske životinje neće magično stvoriti idealan scenarij.

Iako je ovo stresan događaj u životu, on je još uvijek jedan od najljepših. Kako to nikada ne bi zaboravila uvijek je zanimljivo pogledati lijepo vjenčanje, barem na malom ekranu. Zato smo ti pripremile najglamuroznija vjenčanja koja uvijek možeš gledati iznova. 

 
Princ Charles i Diana Spencer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DEMAS ?? Cerimonie e Sposi (@demasofficial)Haljina, kočija i sama princeza Diana su naprosto bile magične tog vrućeg srpanjskog dana sada već davne 1981. godine. Ovo ikonično vjenčanje uvijek će biti pravi prikaz Britanske elegancije i luksuza. Više od 750 milijuna gledatelja je oduševljeno pozdravilo novu, voljenu, karizmatičnu i neustrašivu princezu koja nas je sve osvojila svojim dobrim srcem. Iako su njezini sinovi svoja vjenčanja održali na pomalo netradicionalne načine, vjenčanje princeze Diane će uvijek biti najvjerniji prikaz vjenčanja iz bajke.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Revista Avantaje (@revista_avantaje)

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2