Najbolji prijatelj žene… mobitel

Najbolji prijatelj žene… mobitel

Da je Marilyn Monroe rođena u nekom drugom desetljeću, morala bi promijeniti riječi svoje pjesme. Najbolji prijatelji žene, izgleda, više nisu dijamanti… već mobitel.

Prema istraživanju koje je provela komunikacijska kompanija Sprint Nextel, više od polovice ispitanih žena većinu je svojih poziva obavljala preko mobitela, a 37 posto želi imati mobitel pri ruci cijelo vrijeme. Istovremeno samo je 30 posto muškaraca željelo biti dostupno parnterima i šefovima u bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu.

Ali ljubav žena prema njihovim telefonima nije ograničena samo na to da su im pri ruci. Također su željele da im oni budu jedinstveni. Oko 54 posto ispitanih žena je skidalo melodije za mobitel, za razliku od 42 posto muškaraca, a mnoge su ih personalizirale.
 
Na primjer, žene koriste svoje mobitele da fotografiraju vozača taksija, u nastojanju da sačuvaju osobnu sigurnost.

Također bi uskoro mogli izaći iz mode spojevi na slijepo, ako su rezultati ankete točni. Više ljudi koristi mobitele da provjere potencijalnog partnera prije nego se zapravo upoznaju, ili koriste video pozive kao dio interaktivnog spoja.


Ništa od ovoga nije čudno ako ste ikada vidjeli tinejdžerku sa telefonom ili unutrašnjost ženskog ormara. Dok muškarci gledaju na svoje mobitele kao na alat koji im omogućava razmjenu informacija ili zakazivanje sastanaka, žene ih vide kao uređaje koji im omogućavaju da ostanu u kontaktu i održavaju društvene veze. I dok muškarce privlače osobine i tipke, za žene su mobiteli modni dodatak.

Dobra vijest za muškarce je da je mobitel u kutiji puno jeftiniji poklon nego dragocjeno kamenje

 

 
Komentari
+2
 
lippabum
  • 22.6.2010 14:44:48
  • Bodova: 29
  • Prijavi
pa neznam mislim da i menije njbolji priljatelj mobitel ... jer nikad ne govorimi iza ldja , nelaže , uvek je samonom kad sam vesela kad sam tu^zna znači u svakom ternutku života i drˇimi fige na ispitima :))))) al zato igram taj kviz da osvojim novi SE X10 želim da mi i mobilni bude toliko inteligentna ili još iteligetnija kao ja :)))
pocahontas
  • 22.6.2010 14:11:27
  • Bodova: 9
  • Prijavi
hhahhaha..pa to je meni smijesno ako je netkome mobitel najbolji prijatelj, pogotovo nama zenama..ok to sto volimo sa drugaricama da pricamo..i jeste vazna i nezaobilazna stvar..ali da mi je najbolji, meni svakako nije...:D
secerlemica
  • 22.6.2010 10:40:39
  • Bodova: 22
  • Prijavi
Slazam se! Moj najbolji prijatelj je mobitel. Nadala sam jedan novu mobitelu Sony ricsson x10 jako mi se svidala:) Igrala sam jednu nagradnu igru na internetu, probajte! Nadam se cu svojiti! Evo je link: http://www.sonyericsson.com/catchlife/index.php?cc=hr&lc=hr§ion=x10challenge