Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Muškarci vole kad žene rade, otkrivamo zašto

Muškarci vole kad žene rade, otkrivamo zašto

Žene su postale samostalnije, no to modernim muškarcima uopće ne smeta

Na svu sreću moderna su vremena i žene gotovo svugdje imaju jednaka prava kao i muškarci. I iako to nekim "zadrtim" muškarčinama još uvijek smeta, istraživanja pokazuju da se generalno mišljenje muškaraca o ženama kao sebi jednakima promijenilo nabolje. Tako se danas većini pripadnika jačeg spola sviđa što žene zarađuju novac, iako im je krivo što ne stignu više raditi toliko po kući kao u dobrim starim vremenima, a i postale smo svojeglavije.

I iako su žene sada postale neovisnije i više ne ovise o muškarcima, zanimljvo istraživanje koje je proveo popularni američki sajt The Huffington Post, pokazuje da muškarci ne smatraju da su time izgubili "bitku spolova". Možda su se nekada davno muškarci plašili kako će to sve izgledati kada žene počnu raditi, međutim u današnje vrijeme oni su se u potpunosti navikli na pogodnosti koje im to donosi.

Prema istraživanju ovo su glavni razlozi zbog čega muškarci u stvari vole da žene rade i zarađuju:

1. Muški vole novac – Kad možete dijeliti račune (za stan ili u restoranu) pola-popola sa svojom suprugom ili djevojkom, to znači više novca za pive, Xbox igrice i druge sitnice koje ih uveseljavaju.

2. Više prilika za druženje sa suprotnim spolom – nema svaku muškarac ženu ili djevojku, ali većina ih želi pronaći. S obzirom da se u današnje vrijeme sve više i više vremena provodi po firmama i uredima, prilike da se upozna nova prijateljica ili buduća djevojka van radne okoline sve su manje. No, s obzirom da danas radi gotovo isto toliko žena koliko i muškaraca – to je odlična prilika da se upozna buduća gđa. Prava.

3. Dečki smrde – Tko želi da mu ured smrdi po muškarcima? Mnogi muški neće o tome otvoreno progovoriti, ali ako ih se "stisne" priznat će da je velik nedostatak okolina u kojima su samo muškarci što one počnu dobivati tipičan muški miris. I nije on odbojan samo ženama. Prema istraživanju, ispitanici su "muški smrad" stavili na visoko treće mjesto zbog kojega im je ljepše raditi s ženama.

4. "Momci s Madisona" stil – ako muški išta vole vidjeti, onda je to seksi poslovna žena. Uske "pencil" suknje,  strukirane košulje, visoke pete, pa i dobro krojeno žensko odijelo – ispada da je ovo mnogim muškarcima veoma, veoma privlačno, te će radije u uredu gledati ženu koja izgleda kao seksi sekretarica iz serije Momci s Madisona, nego li bilo kojeg muškarca.

5. Stan za singl djevojke – u današnje vrijeme sve više žena ima svoje vlastite stanove, ili žive same u unajmljenim stanovima. Prije kada nisu radile nisu si to mogle priuštiti, pa su morale živjeti ili s roditeljima ili nekoliko cimerica. I možda se sada pitate kakve to veze ima s muškarcima – e pa navodno, prema ovo istraživanju, njima odgovara što sada imaju gdje provoditi vrijeme s tim ženama (znate na što mislimo), bez da ih moraju voditi k sebi doma, ili plaćati hotel – a to im se itekako sviđa. Eto kako funkcionira muški mozak – uvijek nekako sve okrenu u svoju korist.
 
Komentari
+2
 
dalen
  • 6.4.2012 11:34:27
  • Bodova: 193
  • Prijavi
Vole moderni muškarci da žena donosi lovu, ali uz to da im bude i čistačica, dadilja i ljubavnica. Zadrtost je nažalost još daleko od iskorijenjenja.A ova zadnja stavka o stanu mi je pre smiješna. Većina današnjih žena i muškaraca, unatoč tome što rade, nemaju novca za iznajmljivanje ni kupnju svog vlastitog stana ni za plaćanje nekakvih hotelskih soba.