Muškarci rođeni u znaku Raka su emotivni i intuitivni, ali i oku ugodni. Ovi slavni Rakovi popravili su nam dan

Muškarci rođeni u znaku Raka su emotivni i intuitivni, ali i oku ugodni. Ovi slavni Rakovi popravili su nam dan© Instagram/dejanlovren06/tobeymaguir/Profimedia.hr/

Muškarci rođeni od 21. lipnja do 22. srpnja iznimno su privlačni ženama zbog svoje 'mekane' strane, ali i tajanstvenosti

Muškarci rođeni u znaku Raka su vrlo emotivni i intuitivni, što ih čini poželjnima kod suprotnog spola. Muški Rakovi, za razliku od većine drugih horoskopskih znakova, razumiju žene. Nenametljivi su, senzibilni, iskreni i brižni, a prema svojoj partnerici se odnose zaštitnički.

Vjerni su, što je još jedna bitna karakteristika koja ih diže na pijedestal kod suprotnog spola. Teško podnose tuđu patnju te će sve učiniti da oni koji su mu bliski ne pate. Kada vole, vole do kraja. Rakovi traže partnericu za cijeli život i žele kvalitetnu vezu. 
 
No, da ne bi bilo kako ih samo hvalimo, imaju Rakovi i negativnih strana. Znaju biti sitničavi i mušićavi, odnosno skloni su promjenama raspoloženja, ali i djelovanja. Često su nedosljedni. Kao što možeš primijetiti, u Rakovima se spajaju nespojive osobine, teško ih se može razumjeti i pročitati, što im daje dozu tajanstvenosti. Još jedna osobina na koju su žene slabe. 


(FOTO: Pexels)

U nastavku pogledaj slavne, prema našem sudu i zgodne muškarce, rođene u ovom horoskopskom znaku.


 
Dejan Lovren, 5.7. 1989.

Hrvatski nogometni reprezentativac koji trenutno igra u engleskom Liverpoolu. Usudili bismo se reći i da je nazgodniji među Vatrenima. Slažeš li se?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

 
1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 22.6.2020 18:57:56
  • Bodova: 52631
  • Prijavi
Ovo je pravi opis raka.