Monica Bellucci o ženstvenosti, ljubavi i sreći - zaista ima što reći

Monica Bellucci o ženstvenosti, ljubavi i sreći - zaista ima što reći© Profimedia.hr

Bellucci je dostojna nasljednica svoje zemljakinje Sophie Loren. Ove dvije žene imaju nešto zajedničko - neopterećene su godinama i uživaju u životu. Možda se u tome krije tajna njihove ljepote

Monica Bellucci simbol je ženstvenosti i izvanredne, prirodne ljepote. No, ono što kod nje privlači, dolazi iznutra. Duboke misli, ljubav prema svojim godinama, a ne bjesomučno opiranje starenju, mirnoća kojom ide kroz život, prihvaćanje sebe baš takvom kakva je (istina, to nije težak zadatak kad si Monica Bellucci), čine da ova talijanska glumica pršti seksepilom.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Espan~a (@elle_spain) on


Nedavno je napunila 56 godina, u vezi je s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreaom, s bivšim mužem, glumcem Vincentom Casselom je u dobrim odnosima, što mnogima koji su se razveli ne polazi za rukom. Monica i Vincent roditelji su 15-godišnje Deve i desetogodišnje Leonie. Na obje kćeri jako su ponosni. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci?? (@monicabellucciworld) on


Zanosna Talijanka uspjela je život posložiti tako da u njemu uživa, nigdje nije žurila (postala je majka tek u 40-oj, a drugo dijete rodila je u 45-oj, a Bondova djevojka postala je u 50-oj).  U nastavku ti donosimo nekoliko njezinih izreka. Zapamti ih, možda će ti u nekim situacijama biti od velike koristi.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci Greek fans (@monica_bellucci_greek_fans) on 
'Nikada ne bih voljela ponovno imati 20 godina. U mladosti imate vražju ljepotu - kako kažu Francuzi. Ljepotu koje niste svjesni, koju ne shvaćate. No, kada ti je 50 godina, u tebi se rađa ljepota druge vrste, ona koja ti daje snagu, a snaga nema veze s izvanjskom ljepotom.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci?? (@monicabellucciworld) on

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2