Mjesečni horoskop za studeni 2017.g.

Mjesečni horoskop za studeni 2017.g.

Pogledajte što vam donose zvijezde u studenom

Studeni vam donosi rezultate dugotrajnih napora, nekima ljubav, a drugima profeionalni uspjeh i novac. Izdržite napore u malobrojnim izazovnim danima i završite mjesec u optimističnom tonu.
Ovan

NAGLASAK JE NA VAŠOJ 8. KUĆI. ONA VLADA
•    povjerljivim financijskim transakcijama
•    nasljeđem, štednjom, porezima
•    posudbama i kreditima
•    zajedničkim novčanim poslovima

NAJVEĆI USPJEH ĆETE POSTIĆI AKO
•    pronađete resurse i imovinu
•    nastojite biti učinkovitiji
•    budete još ekonomičniji
•    očuvate snagu

TREBATE IZBJEGAVATI
•    nestrplivost s važnim ljudima
•    izazivanje ljubomore ili ljutnje
•    oklijevanje pri dijeljenju dobitka
•    nepromišljene investicije

Zadnjih deset dana listopada i sve do 22. ovog mjeseca, Sunce naglašava vašu zonu misterioznog. Ovdje se već nalazi sretni Jupiter u svom jednogodišnjem boravku, a 7. se pridružuje i Venera. Ovo polje govori o stvarima kojih ćete se riješiti; osloboditi se tereta i onog što je nepotrebno. Također, ovo je astrološka kuća dijeljenih, zajedničkih financija, resursa i emocionalne potpore, ali i seksa. Sada je vrijeme za odbacivanje tereta i rezanje nepriličnih odnosa. Tako ćete sebi omogućiti novi rast; u tome vam pomaže boravak Jupitera u osmoj kući. Imat ćete priliku i za rješavanje dugova ili kredita, a intimni život je sada znatno bogatiji i donosi zadovoljstvo. U studenom, u svemu pomaže i Venera koja se od 12. do 14. spaja s Jupiterom. To su dani kada možete dobiti potrebna novčana sredstva ili je partnerski odnos (poslovni ili privatni) urodio plodom. Svaka vrsta veza je u ovim danima naglašeno dobra, pa tako i one ljubavne. Financijski uspjeh ostvaruje vaše ideale, a u sebi osjećate mir i zadovoljstvo. No 13. istovremeno donosi neke nejasnoće u razmišljanju; čuvajte se iluzija.

Ako ste naporno radili na ostvarenju svojih planova u prethodnih šest mjeseci, studeni pokazuje rezultate dugotrajnih, konstruktivnih napora. No ako još uvijek radite na pokretanju svojih ideja, ne brinite jer vam čvrst odnos Saturna i Urana pomaže u predanosti viziji i stvaranju praktičnog plana djelovanja. Ovaj aspekt se završava 20., a najjači je u danima oko 11. Svi dugoročni ciljevi, uz naporan rad, podržani su ovim aspektom. Upravo Pun Mjesec (4.) govori o kulminaciji nekih nastojanja, a vezani su uz novčana pitanja.

Općenito, prva polovica mjeseca je ugodna i sve vam ide od ruke: Venera je u stabilnom odnosu sa Saturnom 2.-3., iako može biti nekih trzavica u partnerstvu. To može govoriti i o velikom uzbuđenju ili snažnom privlačenju; čuvajte se nekontroliranih reakcija.
Problematični ovomjesečni dani su oni od 16. do 20.: teški sukob Marsa i Plutona povezuje polje odnosa i zonu karijere. Ne sukobljavajte se i ne uzvraćajte na napade jer ćete si time naštetiti. Iako vam je teško držati ego pod kontrolom, eksplozivnost je ono što najmanje trebate. Neke iluzije ćete sada do kraja izgubiti, ali barem znate pravu sliku situacije. Ne donosite nikakve važne odluke do kraja mjeseca i ne započinjite s poduhvatima jer je konfuzija jaka, stoga treba pričekati da se magla digne do kraja.

To vam neće biti jednostavno jer usred tog perioda dolazi Mladi Mjesec, koji se tradicionalno veže uz nove početke, a vama se odnosi na dijeljene financijske poduhvate. Budite oprezni i sve pogledajte s više strana. Srećom, Venera i moćni Pluton pomažu (21.), a taj aspekt se veže i za jaku seksualnost. Od 22. Sunce boravi u Strijelcu i naglašava dugoročne planove, obrazovanje i sve povezano sa stranim zemljama. Merkur i Uran vam daju odlične ideje (24.-25.), što trebate iskoristiti i poduzeti inicijativu, prije nego Merkur krene u retrogradni hod početkom prosinca. I njegov snažan spoj sa Saturnom (28.) donosi stabilnost; to je dan kada možete potpisati neki važan ugovor. Od 29. pa nadalje, sjajan Jupiterov odnos s Neptunom vraća mir i optimizam u vašu dušu, ideali se bude pa napokon možete ostvariti ono što dugo zamišljate. To je samo nagovještaj onoga što dolazi od travnja do rujna sljedeće godine.

Povoljni dani: 3., 9., 11., 13., 16., 17., 21.
Izazovni dani: 2., 4., 9., 17., 19., 27.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
ketyica22
  • 1.11.2017 16:43:16
  • Bodova: 10735
  • Prijavi
Pa skoro cijeli mjesec mi je "izazovan",,, onoooo....
softy
  • 1.11.2017 12:57:43
  • Bodova: 34099
  • Prijavi
a da i mene konačno krenu bolji dani