Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Mjesečni horoskop za srpanj 2018.

Pogledajte što vam donose zvijezde u srpnju

2/12
BIK

NAGLASAK JE NA VAŠOJ 3. KUĆI. ONA VLADA
•    temama rodbine i susjeda
•    korespondencijom i učenjem
•    općenitim odnosima
•    kraćim putovanjima

NAJVEĆI USPJEH ĆETE POSTIĆI AKO
•    pažljivo odgodite ključne odluke
•    ne sudjelujete u širenju glasina
•    razvijate dobre odnose s bliskom rodbinom
•    pokazujete svoje mentalne sposobnosti

TREBATE IZBJEGAVATI
•    propuštanje pridobijanja podrške okoline
•    oštar nastup prema drugima
•    lošu komunikaciju
•    zauzimanje negativnog stava

Vaš vladar Venera se nalazi u Lavu u prvih deset dana nalazi u polju doma i obitelji te ukazuje na tople odnose s najbližima. Možda ova želja za kontaktom vodi prema nekome tko živi daleko pa je moguć put između 2. i 9., no tu će biti problema. Razgovori i odnosi s partnerom su sjajno aspektirani oko 4.-5., iako u isto vrijeme imate komunikacijskih problema zbog vaših obaveza prema poslu; netko kod kuće nije zadovoljan vremenom koji mu posvećujete. Istovremeno, ideje koje smišljate u vezi svojih najvažnijih planova teku dobro, možda uz pomoć nekog prijatelja.

Pet planeta je ovaj mjesec retrogradno, zbog čega se sve usporava; izbjegavajte nove obveze i donošenje velikih odluka. Sretni Jupiter kreće u direktni hod (10.) i donosi napredak u vašim najvažnijim vezama. Razmišljate li o nekoj promjeni, mogli biste doći do rješenja iza tog datuma. Venera ulazi u vaše polje ljubavi, djece, užitaka i kreativnosti taj isti dan i ubrzo (11.-12.) stupa u električni kontakt s neočekivanim Uranom u vašem znaku: netko bi vas iznenada mogao oboriti s nogu i pogoditi vas ljubavnom munjom. Ovaj aspekt nosi sa sobom jak seksualni naboj.

Pomrčina Sunca (13.), naglašena snažnom opozicijom Plutona, može donijeti emocionalne vijesti, moguće oko neke veze s osobom koja živi daleko. Emocionalno znanje igra važnu ulogu. U središtu pažnje mogu biti i vaše ideje, izdavaštvo, mentalni rad i aktivnosti, a od vas se traži čišćenje starog i kretanjem novim putem. U idućim mjesecima, nakon pomnog prikupljanja podataka i činjenica, krenite u implementaciju onoga što ste smislili. Mladi Mjesec obično označava nove početke, ali ovaj put energija retrogradnih planeta ne pruža podršku za trenutnu akciju. Fokus je stavljen na intelektualne i komunikacijske potrebe. Zadovoljstvo će biti ostvareno kroz učenje u smislu artikuliranja ideja, kroz razgovore ili u pisanoj formi.

Već dan kasnije (14.), vaša Venera pridonosi kolanju kreativnih sokova u vezi spomenutih tema ili ste s najdražom osobom odlučili otići na put; najugodniji dani za ljubav s partnerom su 21.-22. No provjerite sve aranžmane dvaput, jer Merkur kreće u retrogradni hod 26. Taj planet će ipak najviše utjecati na brige oko doma, a vi u sljedeća tri tjedna nastojte sve dobro analizirati i prikupiti potrebne činjenice.

Od 22. Sunce je u Lavu i vašem polju doma i obitelji te oni sada postaju središte vaših aktivnosti. Zbog toga može doći do konflikta, jer ste željni i slobode i neovisnosti (24.-25.). Bikovi uvijek odrađuju svoje obaveze, ali i vama treba prostora za sebe. Razmišljate kako uskladiti profesionalne obaveze s vremenom koje trebate posvetiti domu, a nešto kvari harmoniju. Nastojte zadržati buntovništvo pod kontrolom. Dugoročni napori i perspektiva su vam dobro aspektirani, stoga ostanite strpljivi. Oslonite se i sada na svoju Veneru, koja u suradnji s regenerativnim Plutonom donosi strast i užitke (26.-27.).

Pomrčina Mjeseca (27.) nagovještava upravo prethodno spomenute teme profesionalnog napretka i ambicija te temelja vaše sigurnosti. Retrogradni Mars je također upleten, stoga nemojte donositi nikakve odluke; sada nije vrijeme za akciju. Iako ste frustrirani, u sljedećim mjesecima se trebate dobro pripremiti i tek najesen krenuti u ostvarenje ciljeva.

Povoljni dani: 5., 8., 11., 22., 27.
Izazovni dani: 1., 2., 5., 9., 12., 13., 15.-16., 23.-24., 25., 27.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

 
2/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
mikica61
  • 1.7.2018 18:12:04
  • Bodova: 119377
  • Prijavi
Još da vjerujem u ti