Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Mjesečni horoskop za kolovoz: Čak pet planeta će nam kvariti raspoloženje

Mjesečni horoskop za kolovoz: Čak pet planeta će nam kvariti raspoloženje© www.profimedia.hr

Čini se kako nas čeka još jedan izazovan mjesec. Kolovoz 2020 mogao bi biti zanimljiv za mnoge znakove. Saznaj što kažu zvijezde

U kolovozu će nam čak pet planeta kvariti raspoloženje, naročito u poslovnimaktivnostima, stoga bi najbolje bilo živce smiriti odlaskom na odmor. Nastojte prikupiti dovoljno energije za jesensko hvatanje u koštac sa starim i novim izazovima.
Ovan

Opći pregled

Retrogradnim planetima će se 15. pridružiti i Uran pa će ih ukupno biti pet, zbog čega svi trebamo imati više strpljenja i živaca. Najbolje bi bilo provesti ovaj mjesec na odmoru; zapravo – cijelu godinu, kad bi to bilo moguće. Uran u tvojoj zoni novca i prihoda ukazuje na nepažljivost u rukovanju resursima i nedostatak ekonomskog planiranja. Zato – nastoj obuzdati impulzivnu potrošnju.
Mars je i dalje u tvom znaku (najesen će i on biti retrogradan pa ostaje jako dugo u Ovnu), što te čini veoma aktivnom, željnom rekreacije, a i fizički apetiti su ti veoma jaki. U zoni užitaka, zabave, ljubavi i kreativnosti, Merkur se pridružuje Suncu (ovdje su u prva tri tjedna), pa se možeš prepustiti aktivnom odmoru, avanturama i ugodnim komunikacijama. Mladi Mjesec (19.) u istoj zoni, može označavati novu ljubav ili kreativni projekt s kojim započinješ.
Venera ulazi u polje doma i obitelji (7.), što govori da ćeš se najbolje osjećati u društvu najbližih, ali i u domu, ako ti je godišnji odmor već prošao.
Merkur i Sunce sele u zonu rada, obaveza i zdravlja (20., 22.), pa se fokus potpuno prebacuje na posao, što će ti do kraja mjeseca malo teže pasti, jer si suočena s povećim preprekama u profesionalnim aktivnostima. Ovaj mjesec će najviše izazova stvarati upravo na tom planu, stoga moraš zadržati mir i kontrolu nad reakcijama i egom. Iskoristi povoljne aspekte na najbolji način i tako neutraliziraj sve teškoće.


Mjesečni aspekti

Iako ti tvoj vladar Mars daje puno energije, u raznim periodima mjeseca sukobljava se s planetima u zoni karijere: ambicije nailaze na blokadu, baš sad kad bi mogla najviše pokazati. To utječe i na prihode početkom mjeseca, pa se ta frustracija prelijeva na razna životna područja, kao što su dom te ljubav i kreativnost. Pun Mjesec (3.) donosi u fokus neki važan cilj, koji će biti teško ostvariti. Nastoj prihvatiti ono što ne možeš mijenjati i otiđi na odmor sredinom mjeseca.
Upravo zona zabave, uživanja i ljubavi može popraviti raspoloženje, naročito u danima nakon 15.: sada možeš svoje želje ostvariti na onom ugodnijem planu, pa bi uz brojne kontakte i flertanje mogla započeti i novu vezu u vrijeme Mladog Mjeseca (19.). Što se novca tiče, moguće je da su roditelji iznenada uskočili i pomogli oko troškova. Posebno uzbudljiv dan je 18., kad je erotika nesputana, iznenadna i vruća.
Od 20. i 22., Merkur i Sunce prelaze polje rada, pa se vraćaš obvezama; na temelju dobre radne ideje možeš ostvariti neki prihod, pogotovo ako je vezan uz tehnologiju. Ipak, i dalje postoji otpor autoriteta ili šefovi zahtijevaju gotovo nemoguće, pa je važno držati ego na uzdi, kako ne bi pogoršala situaciju. Ljubav i podršku možeš pronaći u domu, gdje se sad i najbolje osjećaš. Šefove pridobij za sebe odličnim prijedlozima, ali pazi da ne obećavaš nemoguće, jer ti je intuicija u zadnjim danima kolovoza veoma slaba. Zadrži se u zoni realnosti, sve podatke dobro provjeri, pa ćeš tako izbjeći pogrešne prosudbe. Oko 30. se čuvaj i ljubomore (svoje ili tuđe).

Povoljni dani:1.-6., 15.-17., 19., 25., 27., 29.
Izazovni dani: 1.-3., 4.-5., 10., 11.-15., 21.-28., 25., 30.


Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2