Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Mjesečni horoskop za kolovoz 2015.

Mjesečni horoskop za kolovoz 2015.

Srećonoša Jupiter iz Lava prelazi u znak Djevice i donosi mnogim znakovima povoljne prilike

Najvažniji događaj kolovoza je odlazak velikog srećonoše Jupitera iz Lava i njegov prelazak u znak Djevice 11.8. Za Strijelce to znači uspon u karijeri, Ovnovima se otvaraju vrata užitka i kreativnosti, Lavovima započinje period sjajnih financijskih prilika, a Djevice će biti sretnije nego ikad…
OVAN 21.3. - 20.4.

Veoma vam je važna sloboda bez ograničenja, ali Saturnov direktni hod u Škorpionu vam skreće pažnju na stvarnost ekonomske situacije. Nije baš prevelika zabava baviti se tako ozbiljnom temom za vrijeme ljeta, ali pokreće ih Saturnov napet odnos s Jupiterom i Venerom (3., 5.). Banka, poslovni ili financijski partner nisu zadovoljni vašom ekstravagancijom. Nemojte burno reagirati zbog nedostatka gotovine. Postavite čvrste i jasne novčane okvire. Uz malo napora, izgradit ćete stabilne financijske temelje.

Što se zabave i ljubavi tiče, za to će se pobrinuti Sunce, Merkur i Venera u sunčanom Lavu; pospješuju uvjete za ljubav, dobre odnose s djecom, kreativnost, a to dobro utječe na vaš nezavisan duh, naročito kad se uzbudljivi Uran nađe u odličnom odnosu sa Suncem i Venerom (13., 19.). Sad je vrijeme da se potpuno raspustite; dobro, ne pretjerujemo - otiđite na odmor ili uživajte u rekreaciji ili druženju s interesantnim i neobičnim osobama  - ili se prepustite ugodnim kontaktima s ljubavnim predznakom.

Spoji Merkura i Jupitera (7.), uz pomoć Venere, donosi pravi blagoslov, naročito ako ste pisac, govornik, učitelj, prodavač, bibliotekar, urednik ili izdavač. Promovirajte svoje sposobnosti. Vaš vladar, neumorni Mars, ulazi u samopouzdani znak Lava (8.) i time briše svaku nesigurnost te vas čini pravim ratnikom i ljubavnikom (možda i roditeljem), s velikim srcem prepunim hrabrosti. Ipak, pripazite na protivnike ili na otpor u svojim nastojanjima (10. i 29.), zbog utjecaja Plutona. Mars je pod napadom od strane Neptuna i Merkura (22.), a tada možete čuti riječi kritike ili upasti u neugodne situacije.

Nakon što je godinu dana proveo u zabavnom Lavu, Jupiter će sljedećih 13 mjeseci boraviti u Djevici (od 11.). Nagoni za užicima se sada moraju obuzdati, kako biste se fokusirali na rad, zdravstvene potrebe, radnu rutinu, zdravu prehranu, kućne ljubimce i sređivanje svakodnevnih navika. Svoje opće životno iskustvo ili kreativni nagon trebate iskoristiti za fokusiranje na detalje dnevnog života, promjenu u navikama, kao i na suradnike na poslu; obratite više pažnje na red i čistoću. Vi i oni s kojima dijelite radni prostor ili dnevni život (ne samo kolege na poslu, nego i medicinsko i administrativno osoblje), bolje uviđate stanje zdravstvenih uvjeta i situacije u uredu i spremni ste sve dovesti u red. Alergije bi mogle postati problem. Ne dopustite da se vaše dobre analize pretvore u arogantne kritike, pogotovo jer su svi osjetljivi (uključujući i vas). Merkur se već nalazi u Djevici, ali zbog spoja Sunca i Jupitera (26.), bit ćete veoma kritični prema stvarima u svom dnevnom životu koje zahtijevaju disciplinu, naročito kad je riječ o pisanim materijalima, uputama i izvještajima. No Pun Mjesec pojačava nagon za redom i točnosti; sada trebate naučiti kako obratiti pozornost na detalje. Obzirom da ste impulzivni i volite brzinu, moguće da će vas ova naporna rutina učiniti nemirnim. Umjesto da se žalite, jednostavno učinite ono što je potrebno pa će i vaš ovnovski duh prihvatiti izazov.
 
LJUBAV: Svi su u slavljeničkom raspoloženju jer Brod Ljubavi uplovljava u luku. Čini vam se da svaka radio-postaja svira romantične pjesme samo za vas, u vrijeme kad se fantastični Mladi Mjesec, u blizini Venere, nađe u odličnom odnosu s Uranom, planetom iznenađenja u vašoj kući identiteta (14.8.). Netko iz vaše prošlosti bi mogao banuti u vaš život, zbog retrogradnog kretanja Venere, što će probuditi staru strast, kad planet ljubavi dođe u blizinu Marsa krajem mjeseca.

NOVAC I POSAO: Zadnjih nekoliko godina ste imali osjećaj da se partner jako teško odvaja i od jedne kune kad su vaše potrebe u pitanju. Sada Jupiter, Venera i Sunce iz kuće uživanja, stenju pod napadom škrtog Saturna iz polja zajedničkih financija (3., 5. i 21.). Pitate se kad ćete osjetiti više pažnje drage osobe u vidu nekog poklona, no morat ćete se strpiti do sljedećeg mjeseca, jer tada Saturn napušta ovaj sektor i time otpušta svoj stisak oko partnerovog novčanika.

ZDRAVLJE: Neptun već dugo prolazi (tek je na sredini) kroz vaše polje unutarnje psihologije, a vi ste zbog toga prilično smeteni i zbunjeni. Krajem mjeseca ćete uspjeti otjerati tu maglu i vratiti svoje fizičko stanje u normalu, na što ukazuje prisutnost Jupitera, Sunca i Merkura u kući tjelesnog zdravlja i navika. Osjećaj nesigurnost će početi nestajati što se više bližimo Punom Mjesecu u blizini Neptuna (29.).

 
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 7.8.2015 8:43:34
  • Bodova: 129978
  • Prijavi
hm...."....Nastavite s napornim radom, jer ste i sami svjesni da vaš trud neće ostati nenagrađen. Posao trebate obaviti učinkovito i glatko ne razmišljajući o temama kao što je napredak u karijeri ili ostvarenje velikih planova. Ostanite vjerni obavezama 2., 13., 14. i 19., jer će tihi, svakodnevni napor donijeti prihode."