Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Međunarodni Ljetni Salsa Festival 2008

Međunarodni Ljetni Salsa Festival 2008

Rovinj, Hrvatska, 03-06. srpanj 2008.

Zapaljivi koktel ruma, plesa, sunca i mora! • Proslava kvalitete života, kreativnosti i energije • Promocija zdravog življenja • Promocija kulture, zabave i glazbenih ritmova... Hrvatski Ljetni Salsa Festival 2008.!!!

Nastavljajući tradiciju prethodna tri uspješna festivala, Los Mamberos tim zajedno sa Salsa Adria Produkcije d.o.o. Vam predstavljaju najnovije izdanje Ljetnog Salsa Festivala u prekrasnom mediteranskom gradiću Rovinju.

Hrvatski Ljetni Salsa Festival je jedinstveni plesni festival u Hrvatskoj i u cijeloj Srednjoj i Istočnoj Europi koji svake godine ujedinjuje različite kreativne i talentirane plesače koji se okupljaju iz cijele Europe i sa svih strana svijeta. Kroz prošle 3 godine ovaj event je motivirao, unaprijedio te podigao razinu znanja nekoliko tisuća zaljubljenika u ovaj događaj, a ove godine festival nudi još i više!

Ovogodišnje izdanje Hrvatskog Salsa Festivala Vam dovodi iznimnu postavu izvođača, vrhunskih instruktora i ponajbolji salsa band u Europi! Vikend u kojem će profesionalni plesači, početnici, salsa plesači različitih razina, koreografi, instruktori i glazbenici moći razvijati svoje talente te dublju vezu i poštovanje prema plesanju salse. Naš festival Vam između ostalog nudi i noći pune zabave i plesa.

PROGRAM

• “MERCADONEGRO” LIVE BAND 4. srpnja – najbolji salsa band u Europi!!!
• Yanek Revilla i Diana Rodriguez – Kubanski prvaci u salsi !
• 3 dana radionica, 4 dana partija
• Sasvim inovativni i novi koncept organizacije radionica usmjeren lakšem i boljem razumijevanju malih tajni i tehnika salsa plesanja
• Svjetki poznati instruktori
• Vrhunski show nastupi u dvoranama festivala i na Rovinjskom gradskom trgu
• Vožnja brodom na nedjeljni Pool Party na otoku Sv. Andrije – kruna vrhunske zabave!

Partiji
• Četvrtak – Party dobrodošlice
• Petak – velika fiesta na glavnom gradskom trgu uz more
• Subota – Gala party
• Nedjelja – poslijepodnevni party uz bazene i večernji opuštajući (chill out) salsa party

KOME JE NAMIJENJEN FESTIVAL?

Hrvatski Ljetni Salsa Festival je jedinstveni glazbeni i plesni projekt u Hrvatskoj. Svatko tko uživa u glazbi, plesu i druženju naći će svoje mjesto ovdje. Polaznici svih plesnih razina su dobrodošli. Radionice se održavaju na 4 razine plesnog znanja, od potpunih početnika koji nikad prije nisu probali plesati salsu do profesionalnih instruktora i koreografa. Večernji partiji i show programi predstavljaju poslasticu za sve željne kvalitetne zabave!

POZVANI UMJETNICI

Live band „MERCADONEGRO“. Mercadonegro ima reputaciju NAJBOLJEG SALSA BANDA u Europi! Njihova neodoljiva izvedba ‘salsa dure’ čini ih omiljenima među plesačima. Njihov zvuk je bogat, uzbudljiv, energičan i baš zato smo pozvali ovaj fenomenalni bend da održi koncert u petak na velikom otvorenom “Grande Fiesta” partiju na glavnom gradskom trgu. Kao i svake godine do sada to će biti noć za pamćenje!!!

Također, na Hrvatskom Ljetnom Salsa Festivalu će podučavati neki od najtraženijih plesnih instruktora na svijetu od kojih su najpoznatiji: Yanek Revilla (prvak Kube) & Diana Rodríguez (prvakinja Kube), Jorge Camaguey, Yamira Sánchez,

Israel Gutiérrez, Reynold Prieto, Vanessa Sosa (svi sa Kube); U-Tribe (Francuska); Nuno & Vanda (Portugal), Adolfo Indacochea (SAD), Sheila de Jesús (Portoriko), Farid Ferchach (Francuska) & Barbara Cano (Španjolska), Mambomike (Nizozemska), Andrea Stewart (Velika Britanija).

PROGRAM

Radionice počinju svaki dan u 11.00h, te završavaju u 19.00h. Večernji partiji sa show nastupima započinju u 21.00h, te traju do 04.00h od četvrtka do nedjelje. U petak će se održati veliki open air party na Rovinjskom graskom trgu sa bendom uživo. Subotnji Gala party će se odvijati u hotelu EDEN, dok je nedjeljno poslijepodne rezervirano za Pool Party na otoku Sv. Andrije, uz bazene hotela Istra. Lokacije na kojima će se održavati festival su Hotel Park, Hotel Eden, Hotel Istra, MMC dvorana i Gradski Trg u Rovinju.

ULAZNICE

Višednevne ulaznice, kao i večernje ulaznice su dostupne ovisno o željama polaznika. Cijena ulaznica ovisi o datumu kupnje. Cijene se kreću od 25 do 150 Eura. Sve ulaznice mogu se unaprijed kupiti na web stranici festivala www.crosalsafestival.com ili tijekom samog događanja u slučaju raspoloživosti kapaciteta.

Glavni partneri Hrvatskog Ljetnog Salsa Festivala 2008. su Maistra, Grad Rovinj i Turistička zajednica Grada Rovinja

 
Komentari
+2
 
indy
  • 22.5.2010 21:00:29
  • Bodova: 20971
  • Prijavi
Većinom su stranci i puni love !!
pucka4258
  • 8.1.2009 21:14:56
  • Bodova: 8
  • Prijavi
Ovo mora da je bilo ludo i baš mi je žao što to nitko nije komentirao od nekih koji su možda bili tamo