Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Mame znaju najbolje: Koje savjete su zvijezde dobile od svojih mama?

Mame znaju najbolje: Koje savjete su zvijezde dobile od svojih mama?© Instagram

Mame nam daju ljubav i snagu i vode nas kroz život kad i više nisu s nama. Poznate žene podijelile su mudrosti koje su naučile od svojih mama, a svatko od nas ima svoju priču

Životne mudrosti i beauty savjeti koje smo dobile od naših mama zauvijek nosimo sa sobom, čak i ako one nisu blizu nas. Svi ti savjeti koji su nas živcirali dok smo bile djeca i tinejdžerice s godinama postaju jasniji, ali su i duboko usađeni u nama. Ni kod velikih zvijezda nije ništa drukčije i one "nose" mudrosti svojih mama na crvene tepihe i kroz život. 

Nekad je dobro prisjetiti se što su nam mame stalno ponavljale. Ovaj članak je mali podsjetnik na te velike mudrosti, a evo što su holivudske dame naučile od svojih mama.
Jennifer Lopez

"Moja mama naučila me disciplini i radnoj etici. Nije se posebno bavila fizičkom ljepotom. Oduvijek se radilo o tome kakva sam osoba. Budi dobra djevojka. To mi je ostalo za cijeli život."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) onJessica Alba

"Najbolji savjet koji sam dobila od svoje mame je najjednostavniji: uz puno rada sve je moguće. Nikada nije ograničavala moje nade i snove, i zbog toga sam bila snažnija kada sam se suočila s ograničenjima. Kod moje mame ne vrijedi 'ne' ili 'ne možeš, ni kod mene."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 
Sofía Vergara

"Moja mama je bila našminkana kad nas je vozila u školu. Tada mi se to činilo normalno, ali sada mislim - zašto je to radila u sedam ujutro? Ja sam sada poput nje. Ne izlazim van bez šminke."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Iman

"Uvijek je govorila da će te karakter odvesti dalje nego izgled. I obrazovanje, posebno kada dolaziš iz zemlje trećeg svijeta - obrazovanje, obrazovanje, obrazovanje".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAN (@the_real_iman) onJillian Michaels

"Jedan od najboljih savjeta moje mame bio je da se ne trebam bojati priznati vlastitu pogrešku. Naučila me da to postane moja snaga i da rastem i napredujem zbog toga. Ovaj sam savjet koristila cijeli svoj život i u radu s drugim ljudima. Sada tako učim svoju djecu."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jillian Michaels (@jillianmichaels) on


Julianne Moore

"Naučila me da moraš biti lijepa iznutra kako bi bila lijepa izvana. I da su dostignuća uvijek moguća. Bila je udana i imala troje djece prije 25-e godine. Kasnije je završila fakultet i dobila čak dvije diplome. Ona je bila izuzetna žena."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on


 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 19.4.2020 15:46:46
  • Bodova: 50689
  • Prijavi
Inspirativno.
malikekoserk1
  • 19.4.2020 14:53:55
  • Bodova: 21734
  • Prijavi
Ma nema do naših mama , najbolje su na svijetu, stvarno je svaka njihova riječ uvijek došla na svoje mijesto , i kada smo mislili da je to nemoguće.