Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Luftići i napuhanci su sinonim za ljeto, a ovi će biti pravi hit ove godine

Luftići i napuhanci su sinonim za ljeto, a ovi će biti pravi hit ove godine© Instagram/Amazon

Od napuhanaca u obliku pizze, morskog psa, ljame i jednoroga, pa sve do onih u obliku lubenice, labuda i pauna

Ljeto više gotovo i da ne možemo zamisliti bez popularnih luftića i napuhanaca, a složit ćemo se i da su svakog ljeta upravo oni neizostavni rekvizit - jer nema ništa bolje nego plutati na jednom od njih, upijajući zrake sunca i jednostavno uživajući. 

 
Napuhanci i luftići iz godine u godinu postaju sve inovativniji i dolaze u najrazličitijim oblicima i dizajnima - tako je prošloga ljeta, primjerice, popularan bio luftić u obliku avokada, kao i svjetlucavi Rose luftić koji je pokorio plaže diljem svijeta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylan | Yoga Classes (@yoga_ky)


I ovog će ljeta napuhanci i luftići biti 'must have', kako za odlazak na plažu, tako i kao rekvizit za klasičnu ljetnu fotografiju na Instagramu. Od napuhanaca u obliku pizze, morskog psa, ljame i jednoroga, pa sve do onih u obliku lubenice, labuda i pauna, ove ćemo napuhance ovog ljeta obožavati, a izdvojile smo i neke najzanimljivije iz ponude Asosa i Amazona koje već danas možeš 'ugrabiti'! 


 
Napuhanac u obliku sirenina repa

Asos, 122 kn
1/11
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
mikica61
  • 22.5.2020 8:59:57
  • Bodova: 122964
  • Prijavi
imam obični luftić,držim ga na terasi
oprezna
  • 21.5.2020 20:19:04
  • Bodova: 141475
  • Prijavi
Sve veći i veći su , a na plažama zbog toga sve manje mjesta ... Četiri takva napuhanca jedne obitelji zauzmu skoro 10 m2 plaže pa plus ručnici , torbe , frižideri koješta još