Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ljubavni horoskop za proljeće 2018.

Ljubavni horoskop za proljeće 2018.

Ako ste singl - otkrijte: Hoću li pronaći svoju pravu ljubav ovog proljeća? Dok će zauzeti saznati: Kakva će biti veza s mojim dečkom ili suprugom?

Sva tri proljetna mjeseca, uključujući i posljednjih desetak dana ožujka, bit će zanimljiva. Moglo bi se reći da ove godine neće biti pravog predaha za većinu znakova.

Venera će ovog proljeća prolaziti prvi kvadrant znakova (Ovna, Bika, Blizanca i Raka) pa će gotovo svi znaci (četiri grupe elemenata – vatra, zemlja, zrak i voda) imati prilike za ljubav, piše portal ehoroskop.hr. Nema nekog duljeg zadržavanja Venere u nekom znaku, a kako prolazi sve elemente, svi će dobiti priliku ili osjetiti dašak emocija u pozitivnom smislu. Bit će to pravo uravnoteženo proljeće ljubavi. Bit će je dovoljno za sve, ni za kog premalo, ni za kog previše, nego taman dovoljno.

 
Ovan – uzbudljiva sezona

Dragi Ovnovi, vaš ljubavni život bit će veoma živopisan ovog proljeća, a to ne čudi jer stvari kada ste vi u pitanju rijetko su crne ili bijele. Zauzeti Ovnovi uživat će u dobrim ljubavnim vibracijama ovog proljeća, a posebno ćete produbiti vezu ako se odlučite na kratki odmor prepun romantike.

Ako ste u ovo proljeće ušli singl, moguće je da će se vaš ljubavni status veoma brzo promijeniti! Zvijezde su otvorene za stvaranje novih, kvalitetnih veza. Ako se odvažite na započinjanje nove romanse moguće je da ćete biti nešto rezerviraniji nego uobičajeno, i nećete htjeti otvoreno priznati svoje osjećaje prema toj osobi dok ne protekne nešto dulje vrijeme.
1/12


 
Komentari
+2
 
sanita
  • 2.4.2018 10:56:54
  • Bodova: 14
  • Prijavi
ovim putem zelim se pohvaliti zeni silviji koja me spojila sa muzem bili smo razdvojeni tri god.hvala bogu... sa njenim mocima sve mi je uspelo pozovite je i uverite u njenu moc
mtasic
  • 30.3.2018 22:42:44
  • Bodova: 5
  • Prijavi
cao