Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ljubavna akademija u tandemu: posjetite predavanje Brune Šimleše i Tomislava Kuljiša

Ljubavna akademija u tandemu: posjetite predavanje Brune Šimleše i Tomislava Kuljiša

Pitanja ljubavi nikada nisu jednostavna i laka, no dobar savjet i riječ razuma mogu puno postići

Kako zdravo voljeti sebe? Kako se usuditi biti iskren i prema sebi i prema drugima? Kako zrelo prihvatiti međusobne razlike? Kako privući partnera s kojim možemo biti istinski sretni? Kako izvući maksimum iz ljubavnog odnosa, ako smo već u vezi? - ovo su samo neka do pitanja na koja će kroz interaktivno predavanje odgovoriti Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš u srijedu 26. rujna u hotelu Internacional, Miramarska 24 u Zagrebu od 19- 21h.

Ovom tandemu želja je prenijeti suvremene znanstvene, ali i njihove osobne spoznaje o uobičajenim podsvjesnim funkcioniranjima u tako nam važnim ljubavnim odnosima. Dubljim poznavanjem samoga sebe i svojih obrazaca te boljim razumijevanjem partnera puno se lakše možemo nositi s uobičajenim izazovima koji nas dočekuju u ljubavi i značajno unaprijediti kvalitetu odnosa.

Tomislav Kuljiš o suradnji s Brunom kazao je: "Svaki autor je vjeran samom sebi i po tome drugačiji od drugih i to ga čini jedinstvenim i drugačijim od drugih pa je normalno da smo Bruno i ja različiti u svojim radovima što vjerujem da će publici na ovom predavanju biti veliki plus tim više što smo u promišljanju o životu vrlo komplementarni. Od kada pratim Brunin rad bilo mi je samo pitanje vremena kada ćemo zajedno nešto napraviti i jako se radujem našem tandemskom predavanju."

Kako se bave sličnim temama, ali na drugačiji način, zajedničko predavanja ima itekako smisla, rekao je Šimleša: "Godinama pratim Tomislavov rad tako da je bilo samo pitanje vremena kada ćemo imati zajedničko predavanje. Bavimo se sličnim temama osobnog razvoja, odgoja, ljubavi i odnosa, ali na drugačiji način i mislim da se kvalitetno nadopunjujemo. On veći naglasak stavlja na rani razvoj i objašnjavanje kako nas obilježavaju rane povrede i doživljaji iz prošlosti, kako utječu na današnja uvjerenja i ponašanje, a ja se nešto više koncentriram na promjenu tih uvjerenja. Tako će biti koncipirano i predavanje – važno je vidjeti zašto se ponašamo na određeni način, ali i kako promijeniti svoje ponašanje. Kako pametno odabrati partnera, zašto tražimo nemoguće i kako prestati, kako prihvatiti svoje mane, koji su najčešći problemi u komunikaciji…"

Ideja predavanje je da svaki iz svog područja da najbolje i podrobnije odgovara na ona pitanja koja su mu uža specijalnost. "Osobno bih želio više govoriti o onim dimenzijama u ljubavnim odnosima koje čine da nam život ponekada postane jako težak, a što se većini ljudi događa kad tad u životu. Uvijek me zanimaju stvarni korijeni problema, a ne toliko razina na kojoj se manifestiraju i moj rad je posvećen upoznavanju onoga što nosimo u dubokoj podsvijesti koja se formira u ranom periodu i oblikuje nam život dok postojimo. U tom prostoru podsvjesnog uma i tijela koji su jedna cjelina (tjelouma) je ujedno i korijen i rješenje problema koji više ili manje muče svakog normalnog čovjeka, a najviše se manifestiraju u ljubavnim odnosima. Volio bih pojasniti zašto smo u ljubavnim odnosima predisponirani na određena povrjeđivanja i emocionalnu bol i zašto to ne mora biti tako loše nego čak i nešto najbolje što nam se moglo dogoditi. Moja stalna poruka je da se danas zna što je stvarni korijen mnogih ljudskih problematika pa i onih koje se aktiviraju kroz ljubavne odnose. Zahvaljujući suvremenim spoznajama više ne moramo ostati zarobljenici nepoželjnih programa ugrađenih u našu podsvijest za koje nikako nismo niti najmanje krivi, ali smo jedini odgovorni da unaprijedimo svoj život mijenjajući ono u nama što nam se ne sviđa", istaknuo je Kuljiš.

"Slažem se s Tomislavom – obojica ne nudimo neka jednostavna rješenja i ljubavnu revoluciju u tri jednostavna koraka tako da je predavanje namijenjeno svima koji žele zagrebati ispod površine. I svoje površine, ali i površine ljubavi. Preuzeti kontrolu nad svojim životom i korak po korak, napredovati", dodao je Šimleša.

Predavanje je namijenjeno svima koji žele unaprijediti svoj ljubavni život, a pogotovo onima koji su spremni malo više pogledati u sebe i sagledati da možda korijen i rješenje mojih problema nije tamo vani nego negdje unutra u meni.

Autori predavanje vjeruju kako ćete s ovog i dinamičnog i interaktivnog susreta otići s puno novih uvida i širom perspektivom o stvarnom korijenu konflikata u ljubavi koji nas onda vode i do rješenja i uspostavljanja dublje bliskosti u ljubavi.
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 15.9.2018 21:20:28
  • Bodova: 53862
  • Prijavi
Bit ću pristojna, pa preskočiti komentiranje.
vmarina
  • 15.9.2018 8:57:19
  • Bodova: 45221
  • Prijavi
Ne zanima me.
ana82
  • 14.9.2018 19:31:34
  • Bodova: 49174
  • Prijavi
Ovaj šimleša , iskače iz paštete.... stvarno je već naporan sa svojim kvazi savjetima