Lice nikad ne laže: Evo kako su se zvijezde mijenjale kroz godine

Lice nikad ne laže: Evo kako su se zvijezde mijenjale kroz godine© Instagram

Prije i poslije: neki su ostarjeli dostojanstveno, neki su očito išli 'pod nož', a neki kao da uopće ne stare

Znaš one dobre stare vizualne zagonetke u kojima moraš uočiti razlike između dvije slične slike? Profil na Instagramu celebbeforeafter nešto je slično tome, premda su usporedne slike uvijek fotografije slavnih osoba, koje pokazuju kako su izgledale tada i kako izgledaju sada.
Moramo priznati, postoji nešto neobično zadovoljavajuće u gledanju ovih fotografija i pokušaju pronalaska svih sitnica koje su se mijenjale tijekom godina. Pogotovo kada govorimo o slavnim ženama i muškarcima, jer je cijeli Hollywood poznat po svim vrstama plastičnih operacija i tretmanima ljepote. 

A da nismo jedine koje volimo gledati 'prije i poslije' fotografije i proučavati kako su se zvijezde mijenjale kroz godine, govori i činjenica da profil trenutno ima preko 200 tisuća pratitelja. U moru lica na ovom profilu, izdvojile smo 15 celebrity transformacija, stoga zaviri u galeriju u nastavku i pronađi sve sličnosti i razlike. Tko je ostario dostojanstveno, a na kome su očiti znakovi plastičnih operacija?
 
Angelina Jolie 90-e / 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BeforeAfter (@celebbeforeafter)

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
canyon
  • 16.10.2020 9:06:58
  • Bodova: 16415
  • Prijavi
Pa, nos, usi ili usta je pod normalu posloziti i kod nas obicnih smrtnika. Zasto ne malo se osvjeziti oko 50 tih ali nazalost poneki krecu prerano, unakaze se i nemaju mjeru. Na ovim slikama i ne vide s neke drasticne promjene.